FOTBAL  »  Superliga  »  GREȘELI DE ARBITRAJ

Rivalele Stelei, cele mai dezavantajate echipe din Liga 1 » Cum stau Dinamo și CSU Craiova în topul greșelilor de arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 12:09

Arbitrii continuă şi în acest sezon să influenţeze din plin meciurile Ligii 1 şi, implicit, clasamentul campionatului. Ultimele 4-5 etape au fost dezastruoase. 

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o amplă analiză a erorilor de arbitraj din aceste 11 etape, din care reiese că Dinamo, CSU Craiova și Viitorul sunt echipele care au cele mai multe greșeli împotriva lor.

Echipa cea mai defavorizată e Viitorul. S-au făcut pe parcursul acestor 11 etape nu mai puţin de 7 erori împotriva echipei lui Gică Hagi. Nu există nici măcar un meci în care Răzvan Marin şi compania să fi avut parte doar de decizii favorabile. În schimb, au fost partide în care arbitrii doar au dezavantajat Viitorul. În câteva situaţii, Hagi a câştigat chiar şi împotriva arbitrilor. 

După Viitorul, următoarele în topul celor care au fost păgubite direct de arbitri sunt Dinamo şi Craiova.

Echipa lui Andone are un pasiv de 3 decizii în raportul "pro-contra", însă aproape toate deciziile defavorabile au venit în meciuri pe care le-a şi pierdut: 1-2 la Tg. Mureş, 0-1 cu Chiajna, 1-2 cu Botoşani.

Şi gruparea din Bănie are de ce să se considere nedreptăţită de arbitraje. A pierdut puncte mari şi foarte mari la Timişoara şi duminică, pe Arena Naţională, iar fără acestea ar fi putut să fie egala Stelei în clasament. Aşa, topul actual o plasează la 6 puncte în spatele roş-albaştrilor. 

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și vezi care este raportul greșelilor pro și contra Steaua, cum stau celalalte echipe din Liga 1 și care este arbitrul care a făcut cele mai multe greșeli.

Alte subiecte exclusiv print:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Octombrie 2016, 19:02

statistici dupa 11 etape anu trecut,nu se faceau,acum se fac,steaua a fost furata pe fata,anu trecut,lua titlul la 20 pct distanta,asa ca ciocu mic,anu asta,s a gresit in 2 meciuri la unul o faza limita,si gata ,au sarit toti dussiii

red77
red77  •  04 Octombrie 2016, 16:57
Postat de adrian008 pe 04 Octombrie 2016, 14:27

Penibil!La analiza specialistilor a rezultat ca aceiasi ifractiune(identica,mana pe adversar )a comis-o si Tamas in min 87.Toti specialisti spun dar tu ii dai inainte cu penalty la Man.

ce stii tu. cand ala se uita la un tv sirius de pe vremea lui taica ceausescu asa se vede ! parol !

aius
aius  •  04 Octombrie 2016, 14:55

Pacat! CCA a rupt in doua un arbitru...din liga a3-a !:)))restul e cancan !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează