FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-0

Rivalul obișnuit al FCSB-ului abia așteaptă disputa de pe Arena Națională! Ioniță II atacă după debutul la CFR

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:53

Alexandru Ioniță II a debutat la CFR Cluj în victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-0. Mijlocașul ofensiv așteaptă partida cu FCSB de etapa viitoare, rivala lui Ioniță II și din perioada de la Astra Giurgiu. 

"M-am simțit extraordinar. Mă bucur că am reușit să câștigăm și așteptăm ca fanii să vină în număr cât mai mare. Mister trebuie să decidă dacă e mulțumit de prestația mea. Vom analiza, avem de pregătit următorul meci.

Sunt convins că mai avem de pus la punct din pregătirea fizică. Vom rămâne pe primul loc și după etapa viitoare. Toate meciurile vor fi finale, nu neapărat partida cu FCSB de etapa viitoare.

Avem un grup bun, putem rămâne pe primul loc. Am încredere în echipa mea, avem un grup organizat. Putem face lucruri mari. Mă abțin, nu le mai răspund celor de acolo. Îmi văd de echipa mea", a zis Alexandru Ioniță la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
694996327277929
I. Dumitru Enache  •  06 Februarie 2018, 15:37

lui cj1960i ba pa mamii dumneavoastra !

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 14:15

Ionita s-a mai maturizat , nu mai face acuze directe niciunei echipe a avut un debut foarte bun ,joaca agresiv pe faza de constructie ,e foarte important cum va colabora cu Deac. De aici ,va depinde si jocul lui Tucudean. Comentatorii UPC spuneau ca e un rapidist fericit imbracat in visiniu. Ma bucura acest lucru ,factorul psihologic conteaza enorm in jocul unui bun fotbalist.

883135188391540
Popa Corneliu  •  06 Februarie 2018, 11:31

Un cetatean "umflat" de mass-media si "scos la inaintare" cand un redactor trebuie sa "faca o compunere", ***icului", in favoarea lui *** Dolj! Herr Lupescu, Habarnam Burleanu si Voichin Voda Voivod, la butoane, mass-media, executa! Nu este anti stelist, echipa in Liga a IV-a, ci anti becaliot! Deranjeaza echipele "de Primarii" si a "Serviciilor" mai mult sau mai putin secrete! Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează