FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Au venit rezultatele RMN-ului efectuat de Screciu

Vladimir Screciu/ foto Raed Krishan (GSP)
Vladimir Screciu/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 13:29 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 14:38

Universitatea Craiova a anunțat rezultatul RMN-ului efectuat marți de Vladimir Screciu, în urma leziunii musculare suferite în derby-ul cu FCU Craiova (2-1). Acesta confirmă informația publicată luni de Gazeta Sporturilor.

Vladimir Screciu a ieșit în minutul 56 al derby-ului cu FCU Craiova (2-1), disputat duminică, și inițial au existat suspiciuni că fundașul Universității Craiova ar fi suferit o ruptură musculară la sprintul pe care l-a făcut către Bahassa, în tentativa de a-l împinge în tușă.

Ofertă de 12 milioane de euro refuzată de Gică Hagi: „Eu am negociat-o”
FARUL
Ofertă de 12 milioane de euro refuzată de Gică Hagi: „Eu am negociat-o”

Jucătorul a fost extrem de îngrijorat, temându-se că ar putea rata Euro 2024 din cauza problemelor musculare, însă, așa cum a anunțat Gazeta încă de luni, leziunea suferită de internaționalul român este una minoră. Informația GSP.RO a fost confirmată miercuri la prânz și de club, după ce medicii au analizat RMN-ul efectuat de jucător cu o zi înainte.

Universitatea Craiova lasă la latitudinea medicilor data revenirii lui Screciu pe gazon

În urma investigațiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore.
Urmează ca departamentul medical al Științei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj
Comunicat Universitatea Craiova

Veste bună pentru selecționerul Edward Iordănescu

Dacă pentru meciul din prima etapă a play-off-ului, cu CFR, la Cluj, Screciu este incert, el va putea răspunde fără probleme la următoarele acțiuni ale echipei naționale, respectiv testele cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie).

Mijlocașul ce poate evolua și ca stoper, și ca închizător s-a numărat printre titularii primei reprezentative în a doua parte a campaniei de calificare la Euro 2024 și a devenit esențial în angrenajul selecționerului Edward Iordănescu.

Nicușor Bancu este ok pentru „șocul” cu CFR din Gruia

Un alt jucător de națională al Universității, căpitanul Nicușor Bancu, acuzase și el dureri musculare, în minutul 80 al partidei cu FCU.

„A avut probleme, dar este în regulă. Și la Bancu, și la Screciu sunt probleme de acest gen fiindcă suntem echipa care aleargă cel mai mult, conform parametrilor Ligii 1.

Universitatea Craiova este echipa cu cei mai mulți kilometri alergați. Și Maldonado, și Mitriță au avut mici probleme medicale în ultima perioadă, dar și ei sunt în regulă”, au explicat oficialii clubului pentru GSP.RO.

VIDEO. Sorin Cârțu: "Eu nu pot fi președinte decât la Craiova. Dacă se mai apelează la mine... Eu nu sunt orgolios"

Mai puteți citi:

Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

Încă o revenire curioasă în Superliga! » Fostul antrenor principal al echipei, adus înapoi după 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează