FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Robert Niță, scandal monstru cu Viorel Hizo la Rapid: „Dă-i drumu' de-aici!” + „Aveam un tupeu nesimțit!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 20:45 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 21:09

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Robert Niță a vorbit deschis despre conflictele pe care le-a avut la Rapid cu Viorel Hizo, antrenorul lui de atunci și recunoaște că acum s-au împăcat și chiar au vorbit la scurt timp după eliminarea fostului atacant din concursul Survivor România.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- De la Suceava ai ajuns la Rapid. Cu Hizo antrenor, alt prieten de-ai tăi.

- Ha, ha, ha! Și cu Hizo sunt prieten! Eram acum în Republica Dominicană, așteptam să mă întorc acasă și i-am dat mesaj de ziua lui. M-a sunat pe video pe WhatsApp. Voia să mă vadă cum sunt. Cu Hizo am avut conflicte mari, mari! Dacă aveam mintea de acum, ce bine ar fi fost! Dar cu el la Rapid am jucat cele mai multe minute și de cele mai multe ori titular. Dar eram nemulțumit. Și pe vremea aia erau fotbaliști adevărați!

- Păi, de ce erai nemulțumit? Ce-ți făcea?

- Eram supărat că mă scoate... După jocurile de pregătire, Hizo a început meciurile cu mine titular. Urlau ăia în galerie: „Șumudică, Șumudică!”. Știți cum se zice că gura mai bate... Și eu am o gură! Și la un moment dat, am ofertă din Grecia când se termină turul. Și mă sună un ziarist, iar eu, deștept fiind, îi declar: „Domne, e o pălărie prea mare Rapidul pentru Viorel Hizo. Îi mai cade pălăria pe ochi și nu vede bine”.

- Chiar că aveai tupeu!

- Tupeu nesimțit câteodată! Apoi vine o acțiune organizată de Copos la Circul Globus. Eu, tupeist, mă duc să-l salut pe Hizo, știam că citise totul din ziare. Era cu secretara de la club. „Bună ziua, nea Vio!”. S-a uitat la mine și mi-a zis „Dă-i drumu' de-aici!”. Apoi vine reunirea echipei pe 4-5 ianuarie. 

Trebuia să plecăm la Poiana Brașov. Vine doctorul Dumitru, cu care mă înțelegeam foarte bine, și-mi spune. „Vezi că nu te ia în cantonament”. Cu grecii nu mai era nimic, după ce a început Copos cu farmecul vieții și cu recuperatul investiției. „Sună la vreun ziar și cere-ți scuze că altfel nu te ia în cantonament!”. Am sunat și mi-am cerut scuze că m-a luat valul. M-a luat în cantonament și chiar mi-am dat seama că nu era un om ranchiunos.

- A mai fost o poveste cu Hizo, pe trepte la Pro Rapid.

- Îl văd și acum! Avea o mașină germană neagră. Noi stăteam la Pro Rapid, la mese afară, citeam ziarele, comentam. Stăteam cu fața spre parcare, îl așteptam. Îl văd cum parchează, se dă jos, costum cu cămașă și cravată, diplomatul, parcă era Nea Marin în film. Eu eram cu fața și îi zic eu primul „Bună dimineața, nea Vio! Bine ați venit!”. „Eu bine am venit, tu bine ai plecat!”. Eram terminat...

Robert Niță, culise de la Survivor: „Ne spălam pe dinți cu sare din mare” + probleme după emisiune: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

CITEȘTE ȘI: 

Cine e noul ofițer de presă de la Ministerul Sportului » Exclusă de la Miss România când avea 15 ani: „Nu m-am pretat la favoruri sexuale”
PREZENTARE
Cine e noul ofițer de presă de la Ministerul Sportului » Exclusă de la Miss România când avea 15 ani: „Nu m-am pretat la favoruri sexuale”
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!
CFR Cluj
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  10 Aprilie 2022, 11:42

...sa te crezi, la virsta asta, simpatic recunoscind ca esti prost, incult si tupeist,, iata profilul a 99% dintre jucatorii romani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează