FOTBAL  »  Superliga  »  ZARAGOZA

Roberto Ayala s-a transferat la Zaragoza si s-a retras din nationala Argentinei

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Realitatea TV / Fundasul argentinian Roberto Ayala si-a incheiat, astazi, controversata mutare la Real Zaregoza, dupa ce si-a platit clauza de 6 milioane de euro catre clubul Villarreal. Ayala, capitanul nationalei Argentinei, isi incheiase contractul cu Valencia, la sfarsitul lunii iunie, si se intelesese cu cei de la Villarreal, insa i-a socat pe toti dupa ce a rupt acordul cu "Submarinul galben" si si-a facut bagajele pentru Zaragoza.

"Aceasta schimbare a aparut pentru ca mi s-a prezentat un proiect ambitios", a declarat, astazi, Ayala, in conferinta de presa prilejuita de semnarea contractului sau cu Real Zaragoza. "Am fost convins de acest proiect si cred ca este cel mai bun lucru pentru mine si pentru familia mea. Nu am facut nimic ilegal si vreau sa le multumesc pe aceasta cale celor de la Villareal, pentru faptul ca m-au inteles si pentru comportamentul lor", a mai spus fundasul de 34 de ani, al carui acord cu Real Zaragoza se intinde pe o durata de trei ani.

Ayala, cu 115 prezente in selectionata Argentinei, a mai anuntat ca se retrage din nationala, la doua zile dupa ce pumele au pierdut finala Copei America in dauna Braziliei, scor 3-0.

Prin aducerea lui Ayala, Zaragoza incearca sa acopere gaura din defensiva echipei, dupa ce la inceputul acestei luni l-a pierdut in dauna Barcelonei pe conationalul lui Ayala, Gabriel Milito, transferat de clubul blau-grana pentru suma de 20,5 milioane de euro.

La Real Zaragoza, echipa care a terminat sezonul trecut din Primera pe locul 6 si care va juc ain Cupa UEFA, Ayala va fi coechipier cu alti trei internationali ai Argentinei, Pablo Aimar, Diego Milito si Andres D'Alessandro.

(Sursa: Realitatea.net)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează