FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vedeta din La Liga dorită de Dinamo, despre greșelile făcute la Real Madrid: „Cineva trebuia să-mi dea o palmă! Eram un idiot”

Roberto Soldado // FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
Roberto Soldado // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2020 13:16 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 14:52

Dinamo ar fi interesată de atacantul spaniol Roberto Soldado (35 de ani), dar acesta pare greu de adus, mai având un an de contract cu Granda, echipă care a terminat pe 7 în La Liga și va juca în Europa League.

Fost atacant la Real Madrid, Valencia sau Tottehnam, Roberto Soldado a acordat un interviu în The Guardion în care povestea greșelile pe care le-a făcut la începutul carierei, când juca alături de Zidande, Figo sau Raul la Real.

Roberto Soldado: „Eram un idiot”

„Eram un copil răsfățat la Real Madrid. Eram alături de Figo, Zidane, Raul, care erau super profesioniști, dar eu mă uitam la alții. Îi urmăream pe cei pe care nu trebuia să-i urmăresc.  Ieșeam pe teren și mă vedeam mai mare decât Beckham. Mental, nu eram pregătit, mintea mea nu era gata. E greu. Mi-ar plăcea să am șansa de a juca din nou în acea echipă a Madridului la sută la sută. Privesc înapoi și îmi zic: «Ce copil răsfățat am fost!». Cineva trebuia să-mi dea o palmă și să-mi spună: «Ce naiba faci?»”, a mărturisit Soldado.

„Enzo, băiatul meu în vârstă de 10 ani, e foarte pasionat de fotbal și, când ne uităm la Premier League sau când Harry Kane marchează pentru Anglia, îi spun: «Am jucat cu băiatul ăsta». «Da?». «Da»
- Roberto Soldado

„Am depășit limita”

„Nu aveam deloc grijă de mine. Mâncam lucruri grele. Mă uit la fotografii și mă gândesc: «Cum aș fi putut juca astfel cu galacticii?». Dacă îmi dădeai un pahar de vin, l-aș fi băut. Și dacă eram prins în discuții, ei bine, aș mai fi băut un pahar. La 1 dimineața, eram gata să ies în oraș.

Real mi-a contactat părinții. Tatăl meu și-a luat doi ani de pauză la serviciu pentru a veni la Madrid. A stabilit niște reguli. Știam că am ajuns prea departe, am depășit limita. Eram un idiot care nu știa pe ce lume trăiește", mai spunea Soldado.

Am acum șapte kilograme mai puțin decât aveam la Real Madrid, la 21 de ani. Mă uit la poze cu mine de atunci și mi-e jenă
- Robert Soldado

 Mulți prieteni sunt foști fotbaliști și e greu când te retragi. Dacă m-aș naște încă o dată, tot fotbalist mi-ar plăcea să fiu. Zilnic te bucuri de fiecare clipă. Asta mă ține încă viu în joc, competitiv. E meseria perfectă, nimeni nu vrea să se termine
- Roberto Soldado

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu echipa lui Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
blackknight
blackknight  •  19 August 2020, 23:56
Postat de zamorano pe 19 August 2020, 15:31

:)))))))))) Ruşinamo şi transfer nu încap in aceeaşi frază.

mama ce urla frustrarea in voi...

creeperno
creeperno  •  19 August 2020, 22:40

*** si titlu nu incap in aceeasi fraza ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zamorano
zamorano  •  19 August 2020, 15:31

:)))))))))) Ruşinamo şi transfer nu încap in aceeaşi frază.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează