FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Fostul mare atacant al Universității Craiova, surprins de readucerea lui Marius Croitoru la FCU Craiova: „Mititelu nu se mai mulțumește cu play-out-ul”

Fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru (65 de ani), a comentat readucerea lui Marius Croitoru (43 de ani) pe banca celor de la FCU Craiova.
Fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru (65 de ani), a comentat readucerea lui Marius Croitoru (43 de ani) pe banca celor de la FCU Craiova.

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 19:19 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 19:23

Fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru (65 de ani), a comentat readucerea lui Marius Croitoru (43 de ani) pe banca celor de la FCU Craiova

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani la mijlocul lunii august și a revenit în Superliga după aproape două luni, fiind numit pe banca lui FCU Craiova, formație pe care a mai pregătit-o în perioada iunie 2022 - octombrie 2022. 

Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”
Farul
Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”

Mutarea l-a surprins pe Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova. Fostul atacant al juveților crede că această numire a lui Croitoru pe banca lui FCU Craiova este un lucru care îi ajută reciproc atât pe Adrian Mititelu, patronul oltenilor, cel care vrea ca echipa să se califice în play-off, cât și antrenorului, care nu își dorește să iasă din circuit. 

Rodion Cămătaru, surprins de readucerea lui Marius Croitoru la FCU Craiova

„Mă surprinde că Mititelu îl recheamă pe Croitoru. Probabil au nevoie reciproc unul de celălalt. Croitoru nu vrea să iasă din circuit, dacă faci pauză, te uită lumea, iar Mititelu nu cred că se mai mulțumește cu play-out-ul. 

Altfel nu avea mari probleme, e pe locul 9, nu merge la retrogradare. Croitoru a plecat în primul mandat pentru că are ideile lui, el vrea posesie, joc combinativ, dar îți trebuie jucători pentru așa ceva”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit iamsport.

În primul mandat pe banca celor de la FCU Craiova, Marius Croitoru a adunat 14 partide. A avut un bilanț de 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri. 

VIDEO. Marius Croitoru regretă că a mers la Pitești! „Am greșit că am fost la FC Argeș! N-a fost cea mai inspirată alegere a mea”

Citește și: 

„Pariul” Rapidului din vară, dorit de altă echipă din România: „Am vorbit cu Bergodi!”

Ce înseamnă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova: doi oameni-cheie vor pleca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  09 Octombrie 2023, 15:19

E de mirare ca la Craiova, oricare dintre cele doua, mai vine vreun antrenor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează