Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 11:20 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 13:14

România a fost eliminată matematic de la Mondialul 2023, iar diseară, de la ora 19:00, joacă ultimul meci din grupele principale cu Polonia. Miza este un loc în top 10. Cristina Neagu va fi tot spectatoare de lux la Herning, la fel ca Iulia Dumanska. În schimb, e aptă de joc Crina Pintea.

Ultimul meci din grupele principale, cu Polonia, va fi liveTEXT pe GSP.ro. Partida va fi transmisă la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1, televiziunile care au drepturile pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, Suedia și Norvegia.

Franța - Norvegia, șocul fazei grupelor la CM de handbal, decis în ultimul minut » Urmează un „sfert” infernal pentru campioana en-titre
CM feminin
Franța - Norvegia, șocul fazei grupelor la CM de handbal, decis în ultimul minut » Urmează un „sfert” infernal pentru campioana en-titre

Cristina Neagu, ultima reprezentație a rămas cea din eșecul cu Germania

Informațiile din tabăra elevelor lui Florentin Pera anunță absența, din nou, a Cristinei Neagu, 35 de ani, care și duminică seară s-a pregătit separat de restul colegelor sale. După ce a stat în tribună și la victoria cu Japonia (32-28), Neagu riscă să rămână cu prezența din meciul cu Germania ca fiind ultimul său meci la echipa națională.

Alături de Cristina Neagu, a cărei absență este sută la sută confirmată din tabăra tricolorelor, în tribune va fi și Iulia Dumanska, 27 de ani, în cazul portăriței fiind o decizie tehnică.

Care este situația medicală a Crinei Pintea

În schimb, este pe foaia de joc, și cu șanse de a evolua contra Poloniei, Crina Pintea, 33 de ani. Pivotul primei reprezentative s-a accidentat în victoria cu Japonia, s-a refăcut la timp pentru ultimul duel din grupă.

"Are doar un traumatism, fără hematom, joacă, are ambiție, voință, tot ce-i trebuie", au transmis reprezentanții echipei naționale pentru GSP.ro, referindu-se la jucătoarea de la CSM București. Se va putea duela pe parchet cu vedeta Poloniei, colega sa de la echipa de club, Monika Kobylińska.

Cu un egal sau o remiză cu Polonia, "tricolorele" vor încheia grupa pe locul 3. Asta înseamnă că în ierarhia finală a turneului se vor clasa între locurile 9-12.

VIDEO Crina Pintea, deranjată de atitudinea lui Grbic: „Încerc să mă controlez”

Citește și alte știri:

VIDEO Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

Ana Ivanovic și ghicitorile pentru fani: „Unde mă aflu?”, „Încotro călătoresc?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”