FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Mesaj categoric pentru FRF: „Nu merită să fie selecționer!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 08:26 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 08:32

După ce Mirel Rădoi s-a despărțit de echipa națională, FRF caută un nou selecționer, iar Adrian Mutu este în acest momente în pole-position.

Negocierile cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu nu s-au concretizat, iar CFR Cluj nu pare dispusă să renunțe la Dan Petrescu, astfel că șefii Federației s-au orientat către Adrian Mutu (43 de ani), spre nemulțumirea lui Ioan Andone.

Gabi Balint știe cine va fi noul selecționer: „E instalat de multă vreme”
SELECȚIONER
Gabi Balint știe cine va fi noul selecționer: „E instalat de multă vreme”

Ioan Andone e categoric: „Mutu nu merită să fie selecționerul României”

Fostul antrenor este de părere că Adi Mutu, care a pregătit naționala de tineret, nu merită în acest moment să preia postul lăsat liber de Mirel Rădoi.

„Eu nu înţeleg. Ai început cu Contra, care mai avea experiență, Mirel Rădoi era acolo şi făcuse performanța la tineret, iar acum, probabil va fi Adi Mutu. E un risc. 

Poate Adi Mutu ne califică şi îi spune toată lumea „Bravo! Ce antrenor mare!». Și se duce la Juventus de la naţională. Dar e un risc.  

Nu, nu merită Mutu! Păi, cum să merite, când îl ai pe Boloni liber?! Sunt o grămadă. Sau Viorel Moldovan, care a fost la naţională și a antrenat în Franţa”, a spus Ioan Andone la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu are experiență. A trecut şi prin ţări străine, prin campionatul Rusiei, prin ţările arabe. Are experienţă 
– Ioan Andone

Adrian Mutu, impresionat de Kisvarda, dar așteaptă naționala

Adrian Mutu a vorbit miercuri despre viitorul său. E în discuții pentru a o prelua pe Kisvarda, dar e și în atenția a altor două cluburi: unul din Liga 1 și unul din străinătate.

„A fost o primă întâlnire în care am discutat lucruri generale, am vizitat baza de antrenament a celor de la Kisvarda. Am fost la meci și vedem ce se va întâmpla. Nu voi lua nicio decizie până în pauza de iarnă. Voi analiza toate ofertele și toate oportunitățile. Voi lua cea mai bună decizie pentru mine. 

Sunt și pe lista naționalei și până nu se va decide ce se va întâmpla, nu pot lua o decizie. Mai sunt în discuții cu alte două echipe, dar nu le pot da numele pentru că au antrenori. Una e din țară, cealaltă nu. Contează și interesul naționalei. E o onoare să fiu pe această listă. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și trebuie să fiu atent în viitor. E ceva diferit între a antrena o echipă de club și a fi selecționer. 

Nu știu dacă e cazul ca eu și FRF să avem tatonări. Federația mă cunoaște foarte bine. Am lucrat acolo. E normal ca FRF să vorbească cu antrenori consacrați și să ia cea mai bună decizie. E normal să ai tatonări cu alți antrenori. Sunt discuții, interesul e major. Lucrurile trebuie făcut cu calm și bine. Ideea e că se știe cât îmi place naționala și că visez să o antrenez”, a spus Mutu la GSP LIVE.

VIDEO Adrian Mutu, declarație curajoasă la GSP Live: „Se poate face o echipă națională foarte bună cu ce avem acum!”

Citește și: 

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Pe cine vrea Becali selecționer: „Nu e pe vrăjeală, doar doi au demonstrat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  11 Decembrie 2021, 15:29

Nu are pic de experienta în antrenorat deci, după filozofia FRF, este ideal. Domnilor, chiar suntem tâmpiți? Avem antrenori cu nume, cu CV, cu personalitate dar aceasta organizație numita FRF s-a mulțumit sa ia masa cu ei, un ceas, doua, și acum ne baga pe gat un alt neinițiat în tainele antrenoriatului. Chiar suntem tâmpiți?

1980601285567681
Coman Stoica  •  11 Decembrie 2021, 12:02

ACEST FANFARON NU MERITA SA FIE SELECTIONER .Sa nu uitam drogurile ,betiile si fuga din cantonamentele nationalei.

sibelius
sibelius  •  11 Decembrie 2021, 10:15
Postat de George Adrian Popescu pe 11 Decembrie 2021, 09:44

Ne lamentam ca nu avem rezultate la echipele naționale dar punem antrenori sa se califice la locul de munca. Suntem *** de facem asa?

Daca-l punem pe Guardiola, ala vine si cu fotbalisti sau tot cu ai nostri lucreaza?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează