FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gabi Balint știe cine va fi noul selecționer: „E instalat de multă vreme”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 21:36 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 22:14

Gabriel Balint (58 de ani), fost atacant la Steaua și naționala României, este convins că Dan Petrescu nu va putea pleca de la CFR Cluj, astfel că Adrian Mutu va fi noul selecționer al „tricolorilor”.

Fostul internațional crede că motivul pentru care Dan Petrescu amână un răspuns oficial pentru FRF este că „Bursucul” speră ca patronul clujenilor, Neluțu Varga, să-l lase la națională, însă e sigur că fostul său coleg va rămâne la CFR.

La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”
ROMÂNIA
La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”

Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federație nu plătește clauza. Când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu că n-are bani să plătească, dar nu vrea să strice relațiile cu CFR. 

Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi problemele cu banii”, a declarat Gabi Balint la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Balint: „Mutu e deja instalat”

Balint este convins că Adi Mutu îi va lua locul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei, fiind principalul favorit a directorului tehnic Mihai Stoichiță.

„Credeți că Dan Petrescu va fi la echipa națională? Mutu e instalat acolo deja de multă vreme. Mutu a fost în Ungaria să vadă condițiile de acolo, însă nu semnează. Mai e și o variantă cu Edi Iordănescu, dar Stoichiță nu e de acord, pentru că-l vrea pe Mutu”, a mai precizat Balint.

Adrian Mutu, noul selecționer?! Avantajele și dezavantajele „Briliantului”

Adi Mutu, lider, alături de Hagi, în topul marcatorilor echipei naționale, a jucat un rol dublu în ultima perioadă. Stând în expectativă, fostul mare jucător și-a dat seama că e pe placul FRF și a refuzat alte oferte, precum cea venită din Ungaria, de la Kisvarda. 

Versat, „Briliantul” și-a acceptat statutul, acela de variantă de rezevă, însă totul pare că se va soluționa în favoarea lui. Ideile fanteziste ale Federației - Petrescu, Hagi sau Răzvan Lucescu - sunt imposibil de valorificat, astfel că naționala îi va fi încredințată, cel mai probabil, lui Adrian.

VIDEO Dragomir știe cine este viitorul selecționer al României: „FRF îl va anunța pe 20 decembrie!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Pe cine vrea Becali selecționer: „Nu e pe vrăjeală, doar doi au demonstrat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
126274606358117
Tony Bryder  •  11 Decembrie 2021, 11:37
Postat de sibelius pe 11 Decembrie 2021, 10:44

Oricine vine e cam acelasi lot de jucatori cu 2-3-4 posturi cu deficiente sau total descoperite.

CUM ADICA CE INSEAMNA ASTA CA SI EU SAU TU PUTEM ANTRENA NATIONALA TERMINATIO CU VRAJEALA BOLONI PITURCA SAU EDI DAR NU MUTU E UN COSMAR

sibelius
sibelius  •  11 Decembrie 2021, 10:44
Postat de Tony Bryder pe 11 Decembrie 2021, 10:06

Clar la nationala nu este competenta un criteriu important SE lucreaza prin pile = coruptie BINE SI CE FACEM PANA CAND VA DURA HAIDETI SA FACEM CEVA ???

Oricine vine e cam acelasi lot de jucatori cu 2-3-4 posturi cu deficiente sau total descoperite.

126274606358117
Tony Bryder  •  11 Decembrie 2021, 10:06

Clar la nationala nu este competenta un criteriu important SE lucreaza prin pile = coruptie BINE SI CE FACEM PANA CAND VA DURA HAIDETI SA FACEM CEVA ???

Vezi toate comentariile (20)
Comentează