FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost stelist recunoaște: „Serios, făceam entorsă când încercam să-l imit pe Hagi” » De ce a demisionat „Regele” de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 04:10

Fostul fotbalist de la Steaua, Romeo Surdu (36 de ani), a vorbit în direct la GSP Live despre perioada când Gheorghe Hagi (55 de ani) a fost antrenorul FCSB-ului. 

În 2007, Hagi a avut parte de un mandat foarte scurt pe banca FCSB-ului. A reușit să califice echipa în grupele Ligii Campionilor și și-a dat demisia din funcția de antrenor după doar 11 partide. Romeo Surdu, unul dintre fotbaliștii prezenți în lot atunci, a explicat la GSP Live că dacă Hagi ar fi primit mână liberă de la patron, putea face o treabă foarte bună acolo. 

VIDEO Surdu vorbește despre mandatul lui Hagi la FCSB

- De ce nu a mers treaba cu Hagi la Steaua, de ce nu i-a ieșit? 
- Poate și el era ca mine, a simțit că nu poate să facă lucrurile așa cum și le dorește și a zis «Gigi, decât să ajungem să ne certăm, așa gândesc eu situația. Să nu ajungem să ne certăm, mă duc pe drumul meu și aia e». Eu așa văd că a fost situația atunci” 

- Au fost discuții atunci despre faptul că unii jucători erau nemulțumiți că Hagi încă se considera fotbalist și căuta să le arate anumite execuții. Iar ei se considerau inferiori. Tu ai simțit chestia asta în vestiar? 
- Nu. Problema era că nu aveai de ce să te simți. Trebuia să vezi ce face el, chiar dacă el mai intra la antrenamente. El vrea perfecțiune. Dacă era lăsat și la Steaua să facă perfecțiune, cu siguranță putea face. Domnul Hagi este unul dintre cei mai indicați oameni ca să facă fotbal, a jucat la cel mai înalt nivel. Este o legendă, legenda noastră a românilor. Dacă era lăsat, făcea treabă. Eu nu știu de câte ori am făcut entorsă încercând să dau șuturile căzute cum dădea el. De o grămadă de ori mi-am făcut entorsă, nu exagerez. Nu puteam să lovesc mingea ca el. Nu ți-o explica, trebuia să vezi tu biomecanica de lovire a mingii.  

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

„Cazul Cârtița”, explicat în direct. Surdu recunoaște că a fost contactat să blătuiască un CFR - Steaua: „Las-o mai ușor”

Povestea concedierii lui Bergodi relatată de un fotbalist: „Toți ne-am dus să-l aducem înapoi. O să vedeți ce o să facă la Craiova” + îi cere scuze lui Gabi Torje

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează