FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Roș-albaștrii își smulg părul de pe cap după ce au văzut Concordia - CS U Craiova: "Nu pot să-mi explic!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 22:05

Helmuth Duckadam a urmărit meciul dintre Concordia Chiajna și CS U Craiova, scor 1-3, dispută tranșată destul de ușor de olteni. 

Președintele de imagine al FCSB-ului încă nu poate realiza cum echipa lui Nicolae Dică a cedat în fața Concordiei în octombrie, chiar pe teren propriu, scor 0-1. 

"O echipă a Chiajnei care n-a avut nicio șansă în seara asta. Ne punem întrebarea asta, cum a reușit Chiajna să bată FCSB?

Mi-am pus această întrebare, dar nu am niciun răspuns. Nu pot să-mi explic", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Concordia a dat lovitura în meciul de la Voluntari cu FCSB în minutul 60, după un contraatac manageriat ca la carte. La 3 minute după ce a fost introdus pe teren, Batin a scăpat singur cu Bălgrădean și a finalizat fără emoții.

Citește și

VIDEO + FOTO Oltenii înving lejer la Chiajna și profită de pașii greșiți ai echipelor din față. Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
kordell
kordell  •  08 Decembrie 2018, 03:32
Postat de florar pe 07 Decembrie 2018, 15:10

SI sa pomenesti de Chiajna????Anu acesta la meciul direct Steaua a avut doua de 11 m neacordate!!!!Tanase a fost umplut de sange baaaa!!!!Trezeste-te!!!

Mai bine vezi-ti de florile tale ,la fotbal esti varza (de post) .

kordell
kordell  •  08 Decembrie 2018, 03:31

Chiajna s-a batut singura , oltenii au avut noroc chior .

198939213804366
Adrian Addryano  •  07 Decembrie 2018, 16:39
Postat de Adrian Addryano pe 07 Decembrie 2018, 11:45

Sepsi gol valabil in ultimul minut anulat eronat clona este ajutata sa nu se facă de rușine în fața șefilor psd-isti,anul trecut cu Botoșani în tur Zlatinski înscrie din offside clar unicul gol al meciului și clona baga nemeritat trei puncte în buzunar!!!!!!!!

Au început clonatii cu "bai fraiere" sau chestii de genul când îi ajută arbitrul le fata purceaua,cu Dinamo anul trecut henț in careu făcut de Barthe văzut de toți specialiștii se termină 0-0 iar Dinamo este clar dezavantajată de arbitrii pro clona,cu Botoșani anul trecut,clona marchează dintr-un offside văzut și de pe lună și clona baga iar în buzunar o victorie cu ajutorul fluierasilor pro clona,Sepsi gol valabil marcat în ultimele minute dar arbitrul le scoate in mod eronat mingea din poarta spre stupefacția tuturor iubitorilor de fotbal care vor o competiție corectă și fiecare să pornească cu șanse egale

Vezi toate comentariile (31)
Comentează