FOTBAL  »  Superliga  »  REFUZ

Rotariu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a refuzat oferta de la FCSB: "Am discutat, a fost interes"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 17:31

Gigi Becali l-a curtat în această vară și pe atacantul Dorin Rotariu (23 de ani), ajuns între timp în Olanda, la AZ Alkmaar.

Convocat de Contra pentru "dubla" cu Muntenegru (7 septembrie) și Serbia (10 septembrie) din Liga Națiunilor, fostul dinamovist a explicat pe larg motivele care l-au determinat să refuze oferta celor de la FCSB.

"Am discutat şi atunci, a fost interes, însă eu am ideile mele şi preferinţele mele au fost altele. Am aşteptat pentru că perioada de transferuri abia începuse şi am aşteptat să vină alte oferte. Consider că Olanda e cea mai bună variantă, deşi am avut oferte financiar mai bune.

Mă bucur că am ajuns în Olanda, am văzut mentalitatea, condiţiile. Când vii ca jucător nou, nu este uşor. Altă mentalitate, dar m-am acomodat, mă simt bine şi sper să am şi rezultate", a spus Rotariu, potrivit TV Telekom Sport.

Rotariu a fost din nou împrumutat de campioana FC Bruges, de data aceasta la la AZ Alkmaar. În sezonul trecut, fotbalistul fusese împrumutat tot în Belgia, la Mouscron.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sex.deep
sex.deep  •  03 Septembrie 2018, 23:18

Fotbalisti?!?.... scuze, voiam sa zic jucatori de fotbal

sex.deep
sex.deep  •  03 Septembrie 2018, 23:17
Postat de cuviosul_pafnutie pe 03 Septembrie 2018, 20:59

@sex.deep Poti tu sa pui pariu ca Torje "a cantat maneaua aia"?Din ce s-a vazut la televizor,niste "fete"au venit cu "muzica"aia-singura vina a lui Torje fiind ca nu le-a scos in suturi afara-el fiind sarbatoritul-implinea 19 ani-trebuia sa rabde tot!Dar ce te faci cu atatia ***?

Sincer, nici nu ma intereseaza. Spuneam doar asa, ca la cat de "curbe" sunt fotbalistii pe la noi uita tot ce au facut innainte, doar ca sa se razbune pe fostul club.

rocky2
rocky2  •  03 Septembrie 2018, 22:54

Ce oameni domnule! Cum sa refuzi fc Popesti-Leordenii Razboinicului Luminii, mare ctitor de Maglavit, zis si Stapanitorul, descendent direct al lui Sfantul Gheorghe de balauri biruitor si sa mergi la anonimii aia de olandeji? Greseala flagranta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează