FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru, pedepse dure la Craiova » Ce a făcut după ce Octavian Popescu a semnat cu rivala FCSB

Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) a devenit rapid un jucător important la FCSB și preferatul lui Gigi Becali, la doar un an după ce a venit de la CS Universitatea Craiova.
Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) a devenit rapid un jucător important la FCSB și preferatul lui Gigi Becali, la doar un an după ce a venit de la CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 14:18 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 16:15

Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) a devenit rapid un jucător important la FCSB și preferatul lui Gigi Becali, la doar un an după ce a venit de la CS Universitatea Craiova.

Trecut pe la juniorii celor de la CS Universitatea Craiova, Popescu a ajuns la FCSB gratis, în vara lui 2020, spre nemulțumirea lui Mihai Rotaru. Finanțatorul oltenilor a dezvăluit că a luat măsuri dure împotriva celor care au greșit în cazul mijlocașului.

„A fost vorba despre o greșeală a colegilor mei de la administrativ. Bineînțeles că m-am supărat. Le-am şi interzis să mai discutăm despre asta. Au plătit! Au avut penalizare la salariu. Timp de un an au plătit 25%”, a spus Rotaru la TV Telekom Sport.

Pe Tavi Popescu, dacă primesc ofertă de 20 de milioane nu îl dau! M-a întrebat Mihai Stoica. Doar de la 20 de milioane de euro în sus, dar să păstrez un procent de 30% la revânzare. Pe orice sumă l-aș da, fără 20% nu pleacă. La Man mai am 5%. Popescu va ajunge la un moment dat 500 de milioane. Păi, Mbappe are doar viteză, Tavi driblează
- Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

15 meciuri și un gol are Popescu la FCSB, în acest sezon. A bifat și 6 pase de gol

Octavian Popescu, adus de Pițurcă la Craiova

După experiențele de la Urban Titu și GȘA Nucet, cu participări la turnee importante de juniori peste tot prin țară, Octavian a intrat în vizorul celor de la Academia Regal Sport, unde a continuat evoluțiile bune. Acesta a evoluat și pentru Rapid, în mandatul lui Pancu, iar Victor Pițurcă a fost cel care a decis să-l transfere la Craiova. Așa a semnat cu CS Universitatea.

A plecat însă repede din Bănie, momit de FCSB. A semnat până în 2024, iar conducătorii au decis înaintea acestui sezon să-l împrumute la Turris Tr. Măgurele. Puștiul a și jucat într-un amical pentru teleormăneni împotriva Chindiei, când a și marcat. Dar după un singur meci s-a întors la București! Mihai Stoica a luat inițiativa și l-a readus în lotul roș-albaștrilor.

Mihai Rotaru, pedepse dure la Craiova » Ce a făcut după ce Octavian Popescu a semnat cu rivala FCSB

Octavian Popescu  e impresariat de Giovanni Becali

Octavian Popescu, care a împliniat 18 ani pe 27 decembrie, a semnat un contract de impresariat cu Giovanni Becali, chiar la începutul lui 2020. Cei de la U Craiova n-au putut să-i prelungească mijlocașului înțelegerea cu formația din Bănie după ce Giovanni a intrat pe fir și l-a redirecționat către FCSB.

Pe Octavian Popescu l-a adus Giovanni la «palat», a avenit cu părinții lui. Îmi trimisese vorbă Pițurcă, când a plecat supărat de acolo. Când am întrebat oamenii de la Academie dacă merită 80.000 de euro, mi-au zis că merită și 500.000
- Gigi Becali

Octavian Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru

Este polivalent, are calitate, s-a adaptat bine și în poziția de extremă. Dar cred că inter este poziția perfectă pentru el, să vină mereu cu fața la poartă. Pentru mine este un mare câștig. Copilul are noroc și că lucrează cu Neubert.
- Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun
- Basarab Panduru, la Telekom Sport 

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Lista lui Rotaru » Pe cine vrea la Craiova: un fost antrenor de la FCSB, un portughez sau o soluție de avarie din Liga 1

Victoria cu Poli Iași l-a făcut pe Gigi Becali să ridice în slăvi doi fotbaliști: „Va ajunge 500 de milioane, Mbappe are doar viteză” / „Conduce mingea cu talpa, ca Messi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Ianuarie 2021, 18:41

Vrem VAR, antrenori cu licenta, bugete asigurate si garantate pentru echipe !

ge0x
ge0x  •  31 Ianuarie 2021, 17:58

Cica Mbappe are doar viteza ???????????? pai Mbappe la 17 ani avea titlul cu Monaco si la 18 ani titlul cu PSG. Avea sferturi sau semifinală de Liga Campionilor. Avea vreo 20 de goluri in campionat si vreo 10 in Liga Campionilor. Popescu a dat gol cu Poli Iași, ultimul loc in Liga 1. Iar vrem sa ne umflam marfa. Oricum, bravo lu Becali ca a scos zeci de milioane de euro din transferuri de jucători mediocrii.

geogeo
geogeo  •  31 Ianuarie 2021, 17:23
Postat de albion_rovers pe 31 Ianuarie 2021, 16:58

11 cu TVA inclus. Dupa ce plateste TVA-ul, fariseul ramane cu 9 milioane.

Cam cat a luat si dINAMU' pe capitanul ei Nistor, nu?!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează