FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rotaru încearcă să aducă la CS U fosta feblețe a lui Mititelu » Intră Becali pe fir?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 20:58

CS U Craiova a avut destule probleme în defensivă în acest sezon, iar Mihai Rotaru ar dori să întărească acest compartiment.

Patronul oltenilor ar fi pus ochii pe Valerică Găman (28 de ani), fostul fundaș al celor de la FC U Craiova, anunță Fanatik, jucătorul fiind liber de contract după despărțirea de Karabukspor.

Între cele două părți urmează o rundă de negoceri, anunță sursa citată, Rotaru așteptându-l pe fundaș în țară, să discute posibilitatea acestui transfer.

Mai mult, Devis Mangia nu l-ar mai vrea la echipă pe Spahija, care deja ar fi fost anunțat să-și caute echipă. Fundașul central croat nici nu s-a prezentat la vizita medicală și cel mai probabil va semna rezilierea.

Intră și Gigi Becali pe fir?

Patronul FCSB a anunțat în această seară că ar aduce și el un fundaș central pentru a întări defensiva FCSB-ului: "Vreau un stoper, dar n-am pe cine să iau". 

Pe Găman îl cunoaște foarte bine și chiar l-a mai dorit la FCSB în urmă cu mai mulți ani, arătându-și simpatia pentru jucătorul pe care Rotaru l-ar momi în acest moment cu cel puțin 20.000 de euro pe lună.

"Găman e un jucator pe care îl vreau și o să iau imediat legatura cu Argăseală și cu Pițurcă. Să vad ce pretenții are. Dacă Lăcătuș îl vrea pe Găman? Uite cum stă treaba. Antrenorul este obligat să antreneze un jucator pe care eu îl vreau și îl aduc la echipă. Nu cred că există un antrenor care să nu îl vrea pe Găman", spunea Gigi Becali în trecut. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aius
aius  •  09 Ianuarie 2018, 22:24

Sunteti bolnavi cu becali asta!!! nu poate cineva sa-si exprime o parere despre un jucator,ca voi ,ziaristii lui peste congelat,bagati pe becali,sau *** ,in discutie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează