FOTBAL  »  Superliga  »  7 MAI 2018

Ruptură clară în generația '86 a Stelei! Adio petrecere de 7 mai? "Nu mă duc la o șușanea"

Imagine de la sărbătorirea a 30 de ani de la Sevilla, în 2016 FOTO: Bogdan Bălaș
Imagine de la sărbătorirea a 30 de ani de la Sevilla, în 2016 FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 20:20

Cu mai puțin de o săptămână înaintea împlinirii a 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, pe 7 mai, generația de aur a Stelei, care a învins-o Barcelona la Sevilla, pare mai destrămată ca oricând. 

Nimeni nu pare să organizeze un eveniment, așa cum se chinuia să facă Helmuth Duckadam la Cheile Grădiștei până nu demult. Scandalul dintre FCSB și CSA Steaua este picătura care a umplut paharul.

"Eu v-am spus încă de anul trecut că nu o să mai organizez nimic. M-am ocupat cinci ani de aniversări şi de petreceri pe la Cheile Grădiştei. Nu am făcut-o nici anul trecut, nu o să o fac nici acum. Mai bine spus, nu o voi mai face deloc. Îi las de-acum şi pe alţii să se ocupe, mi-am auzit tot felul de vorbe, că am făcut, că am dres.

Momentan nu am primit nici o invitaţie din partea celor de la CSA Steaua, nici nu am de gând să merg. Ca să fiu sincer, nici măcar nu am auzit că vor face ceva. Nici anul trecut nu am fost alături de foştii mei colegi, pentru că aia nu a fost organizare. Să facă şi ei ce am făcut eu! Cu invitaţii de două nopţi. Să ne invite şi ei cu soţiile şi familia, aşa cum am făcut eu. Însă, doar să merg aşa, la un restaurant, să bem un pahar de vin şi să facem o poză, nu voi accepta. Nu mă duc la o şuşanea. Voi merge doar dacă se organizează aşa cum am făcut eu", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
915130541905898
Gabi Simon  •  03 Mai 2018, 17:55

Toti jucatorii din epoca de aur din 86 e si normal sa se dezca de susanele din grupul lui ***,caci astia normal reprezinta Pipera sau Berceniul unde au cantonamentul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  03 Mai 2018, 15:07
Postat de alex_1973 pe 03 Mai 2018, 08:44

Sa obișnuit cu pomana lui jiji..Sa meargă alături de o generație cu. care a avut cea mai mare performanta sportiva din istoria României este prea înjositor pentru el.Păcat ca dintr o mare legenda.un simbol al Stelei a ajuns sa și piardă demnitatea pentru câțiva banuti.

De Lacatus zici?

alex_1973
alex_1973  •  03 Mai 2018, 08:57

Îmi este mila de acest om când văd pe ce drum a ales sa mearga.Când sta la șușanele intre pușcăriași din jurul lui nu îl mai deranjeaza?Canditi va ca alături de ceilalți ați ajuns legenda.respectați va.Aici nu este FCSB.CSA.MM.JIJI.PETREC SAU altii.sunteți niște oameni care alături ați obținut ceva de care nici nu va dați seama de va comportați asa.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează