FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 1-1

Rusescu: "Mi s-a îndeplinit visul! Am cîştigat campionatul şi merg în Liga Campionilor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Raul Rusescu, atacantul Unirii Urziceni, spune că ieri seară i s-a îndeplinit un vis cînd a cîştigat campionatul şi s-a calificat în grupele Champions League.

"Sînt foarte fericit! Nu prea am dormit de emoţii, dar e foarte bine. Mi s-a îndeplinit visul: campionatul şi Champions League. Nu mi-am dat seama ieri, dar am realizat ceva măreţ. Nu contează cu cine jucăm, important e că mergem să înfruntăm adversari puternici", a spus Raul Rusescu la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  12 Iunie 2009, 13:51

un jucator si un om exceptional. este o mare onoare pt mie sa-l cunosc

 •  11 Iunie 2009, 19:43

De cand era la Bora in liga a 3-a stiam ca o sa ajunga jucator mare..era singurul care ramanea dupa antrenament sa mai lucreze!!BV TIE...valcenii sunt mandri de tine!!!

 •  11 Iunie 2009, 19:38

Jucand direct in grupele Ligii Campionilor, cu cei mai tari din Europa, aveti o sansa extraordinara pe care nu trebuie sa o ratati (cum au facut mare parte din jucatorii Stelei): dati tot ce aveti mai bun, va vede o lume intreaga, va vad zeci de antrenori si sefi de club si dupa terminarea tuturor meciurilor cu fruntea sus puteti obtine transferuri pe bani adevarati! Va doresc cat mai multe victorii in Liga Campionilor, sa fiti si acolo buturuga mica, care rastoarna carul mare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează