LIGA 1  ·  DINAMO

S-a aflat cine l-a filmat pe Cornel Dinu în timp ce înjura gloriile lui Dinamo » Reacția „Procurorului”: „Vine din când în când printre fotbaliști”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:07

Filmarea în care Cornel Dinu (71 de ani) îi jignește pe Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și Dumitru Moraru ar fi fost opera lui Vasile Zlotea, un fost portar al lui Dinamo. 

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

O petrecere restrânsă, între prieteni, i-a provocat lui Cornel Dinu pagube de imagine. Vasile Zlotea, fost portar promițător al clubului din Ștefan cel Mare și o prezență constantă în cercul gloriilor dinamoviste, l-ar fi surprins pe „Mister” în timpul unei tirade complet deplasate, conform Fanatik

Dinu a aflat tot

Cornel Dinu pare să fi aflat numele cameramanului amator și i-a făcut o caracterizare jignitoare lui Zlotea: „Prăduitorul cu nume de zloată vine din când în când printre fotbaliști, povestindu-și ca meritorie viața de practicant al jocului numai cu episoade de incidență penală”.

VIDEO / Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Citește și alte știri despre Cornel Dinu:Ce a ajuns să facă în Germania o prostituată româncă, după ce bordelul s-a închis. Elena acceptă acum și...
Libertatea
Comentarii (31)
Florin Ciulic  •  23 Mai 2020, 11:28

este vina celor care i-au promovat de-a lungul timpului toate iesirile grobiene.somitati,modelul cornel dinu,ilie nastase,mm stoica ar trebui sa fie interzisi de CNA sa publice idei sau sa apara in peisajul media...frustati,rudimentari,penibili...pacat ca asta se cauta,asta se vinde...

Marian Postolachi  •  23 Mai 2020, 11:06

Când te gândești că și ăsta primește pensie specială!!! Locul lui e, demult, la un azil de bătrâni sau mai aproape de adevăr, la o casă de nebuni. Și chiar dacă nu l-am prins pe cotonogar ca și fotbalist, l-am prins ca antrenor. A avut "Succesuri" memorabile la Kosice cu Cehoslovacia, cu Foresta, cu Ceahlăul (remontada de la 2-0 la 2-3). Cu Foresta nu mai zic scorul. E totalul paharelor cu vin ce le bea zilnic, sau a pastilelor.

Sirbu Cristea  •  23 Mai 2020, 08:54

indiferent cine l-a filmat pe Dinu,ii este dezvaluit caracterul;Sergio Ramos al fotbalului romanesc dar in niciun caz "procuror" cum i se mai spune poate in bataie de joc

Vezi toate comentariile (31 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1