FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

S-a dus miza! » Fără emoţii la pariuri: Steaua e favorită clară la cîştigarea titlului

Petrolul a devenit a doua cea mai bine cotată echipă la titlu, însă la mare diferenţă de Steaua: cota 7,5
Petrolul a devenit a doua cea mai bine cotată echipă la titlu, însă la mare diferenţă de Steaua: cota 7,5

Articol de - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:24

Nu mai e nici o afacere să pariezi că Steaua va fi campioană: casele au scăzut cota la cel mai mic nivel de cînd a început competiţia.

Ruptura dintre Steaua şi restul formaţiilor din Liga 1 e ilustrată şi de evoluţia cotelor de la casele de pariuri. "Steaua campioană" a ajuns să fie cotată la fel cum a fost victoria lui Arsenal în meciul de ieri cu Aston Villa: 1,30. "Tunarii" au bătut cu 5-0 echipa din Birmingham, un succes facil al trupei lui Wenger, aşa cum era anticipat. Şi cum este aşteptată şi reîncoronarea Stelei la vară, cu al treilea titlu consecutiv în România.

A doua cotată, Petrolul, e departe de roş-albaştri: cine pariază pe "lupi" poate primi de şapte ori şi jumătate suma mizată. Urmează CFR, cu cotă 8, Astra, cu 11, şi Dinamo, cotă 13. Cu a cincea şansă la cîştigarea campionatului, "cîinii" stau mai bine la casele de pariuri decît în clasamentul real, în care ocupă abia poziţia a opta.

Astă-vară, după plecarea lui Reghecampf şi înlocuirea lui cu Gâlcă, un antrenor fără experienţă la o altă grupare de primă ligă, bookmakerii prevedeau un sezon echilibrat. Steaua avea cotă 2,25 să-şi păstreze trofeul, Astra era cotată cu 3,25.

Giurgiuvenii atrăseseră atenţia cu două trofee cucerite în stagiunea precedentă, Cupa şi Supercupa, ambele în finale cu roş-albaştrii, şi erau priviţi drept nişte rivali serioşi pentru campioana din ultimii doi ani. Parcursul neaşteptat de slab al Astrei a dezminţit aşteptările.

650136-cote-pariuri.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2015, 11:23

Nu stiu cum poate sa aiba cota asta CFR, care sunt cu un picior in groapa ?! Cred ca o cota mai buna ca ei poate avea CSU.....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2015, 11:20

Care..... Steaua mai Denisa, tu esti ziarista sau secretara ? Deocamdata Steaua nu mai exista in campionat, acum exista FCSB ? Nu ti-a spus seful tau când te tinea pe genunchi ?

shab
shab  •  02 Februarie 2015, 11:08

Dupa prima etapa, ca vom umili pt a 3-a oara intr-un sezon pe indienii din Julesti, o sa scada cota la 1,1. Glumesc, cota nu va fi afectata. Pe flamanzii aia ii bate toata lumea.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează