FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Așa s-a încheiat „era Croitoru” la FC Argeș: mulți nervi, replici tăioase spre „greii” echipei și o ședință misterioasă în parcare

Marius Croitoru / foto: GSP
Marius Croitoru / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 16:45 / Actualizat marti, 07 martie 2023 17:11

Marius Croitoru și-a încheiat astăzi socotelile la FC Argeș, punând capăt unei aventuri mai mult decât modeste, în care a strâns o singură victorie timp de 15 partide. Egalul cu FC Voluntari de luni seara, 0-0, i-a fost fatal tehnicianului în vârstă de 42 de ani, care lasă echipa pe loc retrogradabil. 

Ultimele 90 de minute ale lui Croitoru în funcția de antrenor al piteștenilor au adus și una dintre cele mai slabe prestații ale lui FC Argeș din toată stagiunea! Alb-violeții au șutat o singură dată pe spațiul porții adverse și abia dacă au reușit să lege câteva acțiuni mai cursive. 

În rest, degringoladă, lipsă de idei și mult zgomot pe margine. 

Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă
ANTRENOR
Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă

Croitoru, exasperat de propria echipă la Voluntari

Asta pentru că Marius Croitoru a părut mai nervos ca niciodată și nu i-a „slăbit” o clipă pe jucătorii săi. Antrenorul a țipat în permanență spre propriii elevi și a avut și câțiva „clienți” preferați: Wesley Jobello, schimbat încă din prima repriză, fundașul dreapta Jakolis și extrema Geani Crețu, pe care i-a admonestat fie în gura mare, fie în conversațiile pe care le purta cu Schumacher, celălalt antrenor aflat pe bancă. 

Motivul? Croitoru era exasperat fiindcă aceștia nu-i respectau indicațiile tactice. 

Croitoru a surprins și cu schimbarea din minutul 80, când l-a scos de pe teren pe golgeterul Garita. Anterior, îi reproșase și acestuia, în mai multe rânduri, modul în care camerunezul tratase unele contraatacuri.

Când nu-și vărsa furia pe propria echipă, Croitoru era într-un permanent schimb de replici cu arbitrul de rezervă Andrei Moroiță. 

Așa s-a încheiat „era Croitoru” la FC Argeș: mulți nervi, replici tăioase spre „greii” echipei și o ședință misterioasă în parcare
Marius Croitoru a purtat discuții înflăcărate cu arbitrul de rezervă al meciului de la Voluntari / foto: GSP

Ruptura dintre Croitoru și FC Argeș era iminentă

Decizia sa de a părăsi echipa părea luată încă de luni seara: tehnicianul și jucătorii au fost distanți în clipele de după meci, doar fotbaliștii au mers să salute galeria, nu și Croitoru, care, în schimb, a avut o ședință în parcarea stadionului cu câțiva dintre oamenii apropiați de club și de Primărie

În orice caz, ruptura dintre antrenor și echipă a părut mai evidentă decât niciodată la Voluntari. Iar situația n-ar mai fi fost de mult timp una roz în vestiar. 

„Marea lui problemă e că nu discuta deloc, dar deloc cu jucătorii, nu exista pic de comunicare cu echipa, cu excepția antrenamentelor”, a spus o sursă din anturajul echipei, pentru GSP.

VIDEO Marius Constantin, primul care a mers să dea explicații galeriei lui FC Argeș » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de la Voluntari

Citește și alte știri despre FC Argeș: 

VIDEO „Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”

EXCLUSIV E sigur, pleacă! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 Martie 2023, 01:46
Postat de zetanu pe 07 Martie 2023, 17:07

Pacat, un mare antrenor...

Probabil e ironic comentariul, nu e asa?

dobrin
dobrin  •  07 Martie 2023, 19:45
Postat de bridges pe 07 Martie 2023, 17:24

Croitoru nu e antrenor, el avea rezultate cand nu era antrenor si nu mai da rezultate, e un dezastru, cand a luat licenta. Atunci era motivat, cand era la limita legii, cand a intrat in legalitate nu mai stie, nu mai poate, i-a iesit smecheria pe nas.

Cand a luat Croitoru licenta?

miciBIO
miciBIO  •  07 Martie 2023, 17:29

Un nimeni care a fost așa zis antrenor la echipa lui Iftime, care avea calculele făcute! El trebuie să fie de bibelou, doar să se agite și să se prefacă că e antrenor! A distrus deja 2 echipe Craiova lui Mititelu și FC Argeș!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează