FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

OFICIAL Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 17:49 / Actualizat marti, 07 martie 2023 18:04

Marius Croitoru (42 de ani) și-a încheiat astăzi socotelile cu FC Argeș, club aflat pe locul 15 în Liga 1, poziție care duce în direct în divizia secundă.

UPDATE ora 17:40 - FC Argeș a anunțat despărțirea de Marius Croitoru

FC Argeș a comunicat oficial că a ajuns la un acord cu Marius Croitoru pentru rezilierea amiabilă a contractului cu antrenorul în vârstă de 42 de ani.

„Interimatul va fi asigurat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu”, anunță FC Argeș.

Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă
Marius Croitoru

UPDATE 15:30 Daniel Stanciu confirmă plecarea lui Marius Croitoru

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a confirmat în urmă cu scurt timp iminența plecării lui Marius Croitoru:

„Da, în principiu a anunțat aseară (n.r. - luni seara) că vrea să plece, iar azi își va rezilia contractul de comun acord. Din păcate, strategiile clubului, mai întâi din vară, iar mai apoi din iarnă, au fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă. 

Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic. Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (...) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

În momentul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității. Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv”, a spus Daniel Stanciu, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Așa s-a încheiat „era Croitoru” la FC Argeș: mulți nervi, replici tăioase spre „greii” echipei și o ședință misterioasă în parcare
FC ARGEȘ
Așa s-a încheiat „era Croitoru” la FC Argeș: mulți nervi, replici tăioase spre „greii” echipei și o ședință misterioasă în parcare

UPDATE 15:10: Marius Croitoru pleacă de la FC Argeș! Urmează oficializarea despărțirii

Marius Croitoru va fi istorie la FC Argeș! În urma unei ședințe ce a avut loc astăzi, părțile au ajuns la un acord verbal pentru rezilierea contractului. Urmează ca actele să fie parafate pe parcursul zilei. Din informațiile Gazetei, există posibilitatea ca „principalul” din acte, Constantin Schumacher, să continue o perioadă la echipă din postura de „interimar”.

„Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”
REPROȘURI
„Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”

Știrea inițială

Gazeta Sporturilor a scris pe 28 februarie că Marius Croitoru nu va mai continua din vară la FC Argeș, urmând a ajunge la FC Botoșani, dar despărțirea s-ar putea produce mai devreme.

Marius Croitoru ar putea pleca azi de la FC Argeș

Surse GSP.ro dezvăluie că antrenorul va avea o serie de discuții cu șefii echipei și ar putea demisiona chiar azi de la formația pe care a preluat-o în octombrie.

Pe banca piteștenilor, Marius Croitoru a adunat 14 de meciuri în Liga 1. La FC Argeș, Croitoru a obținut doar o victorie, 1-0 cu UTA, chiar la primul meci, Acum, echipa a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie (7 egaluri, 6 înfrângeri) și se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

VIDEO Suporterii lui FC Argeș nu îl mai vor pe Croitoru

La partida cu FC Voluntari, încheiată 0-0, fanii au cerut din nou demisia antrenorului Marius Croitoru. Pe finalul meciului în care cele două echipe nu au arătat mare lucru pe plan ofensiv, suporterii argeșeni care au făcut deplasarea la Voluntari au răbufnit. „Demisia! Jucați fotbal”, au strigat suporterii.

Nu este prima dată în acest an când fanii îi cer demisia lui Croitoru. Au protestat și la duelul cu FCSB, jucat la Argeș și pierdut cu 1-2. În prelungirile meciului, din toate colțurile stadionului a răsunat scandarea: „Demisia, demisia!”. 

La fel s-a întâmplat și la meciul cu CS Universitatea Craiova, 0-1, când cei aproximativ 40 de fani ai „alb-violeților” care au făcut deplasarea la Craiova au strigat în continuu „Demisia, demisia!”.

Citește și: 

Straton, surprins că Argeș e pe loc retrogradabil: „Când am venit aici, m-am gândit că ne vom bate la play-off”

„Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
fibra
fibra  •  08 Martie 2023, 07:45

Stanciu pe unde a fost a avut numai nerealizari ca si Croitoru,in afar de perioada Boto.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 Martie 2023, 01:43
Postat de Lagosa123 pe 07 Martie 2023, 15:30

Pacat Marius era un bun anrenor.

Pentru Vascautii din deal eventual...ca in rest, in afara de Botosani, unde a avut rezultate? Sper ca intelegeti ca, daca Argesul va retrograda in acest sezon, singurul vinovat este acest pseudo-antrenor. Oricine vine acum o sa incerce sa salveze ce poate, insa sansele sunt mici si cred ca e logic că antrenorul nou nu trebuie invinovatit pentru o eventuala si foarte probabila retrogradare. Intrebarea mea este : pleaca doar Marius Croitoru? Sau pleaca si ciurucurile pe care acesta, impreuna cu Daniel Stanciu, le-au adus la echipa? Aa, si apropo...corect ar fi sa plece si Stanciu!

opinez
opinez  •  07 Martie 2023, 21:39

Dar una peste alta Croitoru e un antrenor de viitor. Viitorul Pandurii Tg Jiu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează