FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

S-a întors Bud » Atacantul s-a despărțit de Milsami Orhei și a semnat cu CFR

În sezonul de toamnă, Bud a marcat 3 goluri în 14 apariții pentru Milsami
În sezonul de toamnă, Bud a marcat 3 goluri în 14 apariții pentru Milsami

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 00:00

Atacantul Cristian Bud a semnat cu trupa din Gruia, după ce s-a despărțit de Milsami Orhei.

La un an și jumătate după ce a părăsit Liga 1, vârful de 30 de ani a decis să pună pixul pe contractul oferit de clujeni. Bud a mai fost jucătorul CFR-ului timp de trei sezoane și jumătate, între ianuarie 2010 și iulie 2013, apoi a plecat liber de contract în Ungaria, la Debrecen.

Ulterior a mai jucat pentru Gaz Metan, Pandurii și Milsami Orhei, în Moldova fiind coleg cu Romeo Surdu. În iarnă i-a expirat înțelegerea, iar la plecare, Bud a dezvăluit motivele pentru care a părăsit Milsami.

"Surdu se laudă că el a câștigat campionatul. Românul meu Romeo Surdu face prea multe la echipa asta. Până nu va fi îndepărtat, nu o să meargă bine echipa. Bârfește pe toată lumea, dar mai ales pe mine. Nu știu ce a avut cu mine, poate l-am încurcat, poate s-a temut de postul lui. Întrebați-l pe domnul Surdu cine l-a lucrat pe Octavian Abrudan, care a fost aici, pe Cornel Gheți... nu vreau să zic tot. Și așa am zis destul", a declarat Cristi pentru Publika TV.

Bud va purta tricoul cu numărul 26 la CFR și se declară încântat de mutare. "E o decizie extrem de bună, zic eu. Am câștigat un campionat cu CFR, Cupa, Supercupa, practic am reușit aici tot ce își poate dori un fotbalist profesionist. CFR m-a făcut cunoscut. Asta nu se uită niciodată", a declarat atacantul pentru site-ul oficial.

"Jucătorul care ne-a fost aproape atât timp se întoarce acasă după trei ani. Suntem siguri că întoarcerea sa va avea un aport pozitiv în cadrul echipei"
Comunicat oficial CFR Cluj

7 echipea bifat Bud în carieră: Liberty Salonta, Gaz Metan, CFR Cluj, Bihor Oradea, Debrecen, Pandurii și Milsami Orhei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează