FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI

S-a întors Reghe, s-a întors norocul » Mirel a analizat prima repriză cu Timișoara: "Steaua a avut șansă"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 21:30

Mirel Rădoi a vorbit despre prima repriză a Stelei din meciul cu ACS Poli Timișoara (1-0 la pauză). Roș-albaștrii au marcat unicul gol cu noroc. Adi Popa a centrat în careu și Bocșan și-a trimis mingea în propria poartă.

"Într-un meci foarte echilibrat ai nevoie și de șansă. Dacă nu o ai e foarte greu. Trebuia să se întoarcă tot ghinionul pe care Steaua l-a avut în prima parte. Steaua a fost la conducerea jocului, a avut o posesie mai bună. Din punctul meu de vedere, Nicușor e mult mai periculos în ultimii 30 de metri de poartă și nu cum e acum în centru.

Fiecare antrenor are filosofia lui. Toșca e un jucător care cîștigă dueluri unu contra unu, are și viteză. Știm de Varela că are acea problemă în care nu poate face mai mult de 70% sprint. Așa că ai nevoie de un jucător ca Toșca", a spus Mirel Rădoi la Dolcesport.

Zicu e unul dintre cei mai importanți jucători numărul 10. E jucătorul care pivotează foarte ușor cu adversarul în spate. În România sînt foarte puțini astfel de fotbaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dtdr
dtdr  •  22 Decembrie 2015, 00:30

S-antors MAFIA !

brancusi
brancusi  •  21 Decembrie 2015, 22:50

Singurele analize pe care le poate face Mirel sunt cele de sange...

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  21 Decembrie 2015, 21:56

hmmm, ma da pe spate cand vad cat de mult se vorbeste de noroc. fotbalul nu e loto tata. da, mai apare si norocul din cand in cand. insa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează