FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a întors roata! "Cîinii" anunţă că doresc un stelist: "Aş vrea să îl văd în tricoul lui Dinamo! Îi place şi galeria"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 19:19

Pînă acum Laurenţiu Reghecampf a anunţat că are pe listă cîţiva jucători de la Dinamo, iar dacă în vară va avea ocazia, cu siguranţă îi va aduce pe aceştia la Steaua. Roata s-a întors şi acum a venit rîndul dinamoviştilor să anunţe că vor un jucător de la marea rivală. 

Şeful departamentului de scouting din Ştefan cel Mare, Florin Bratu, a dezvăluit că şi-ar dori foarte mult ca Alexandru Chipciu, 25 de ani, să ajungă la Dinamo.

"Îmi place foarte mult Alexandru Chipciu. Mi-ar plăcea să-l văd în tricoul lui Dinamo.

E un jucător foarte bun. Are şi atuul că îi place galeria lui Dinamo", a spus Florin Bratu la DigiSport.

Chipciu putea deveni dinamovist, ca junior, cînd a participat la o selecţie unde a fost ales de Sporting Piteşti. Echipa îl lăsa să se antreneze cu Dinamo, sub comanda antrenorului de atunci, Mircea Rednic. Tehnicianul l-a refuzat însă, iar jucătorul a ajuns pînă la urmă la FC Braşov, semnînd în 2012 cu Steaua. Mai mult, fostul preşedinte dinamovist Nicolae Badea a deţinut 50% din drepturile federative ale jucătorului, pe care le-a vîndut pe 10.000 de euro braşovenilor.

Citeşte şi: Chipciu, dezamăgit că Steaua e învinsă de dinamovişti la un capitol important: "Mă uit cu invidie!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (168)
enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  25 Aprilie 2014, 20:19
Postat de ciocofix pe 25 Aprilie 2014, 00:07

Nu inteleg de unde atata incrancenare..e doar un joc. Rezultatul final conteaza..culca-te linistit ca nu ai de ce sa fii nervos. Urmaresc meciurile din Olanda si imi place ce se intampla cu Steaua, din ceea ce se vede. De ce asa incrancenat cu Gigi si Mimi, ce-ti pasa asa mult de ei? :))

Pai urmareste meciurile din olanda, dar nu mai trage concluzii daca nu stii cum sta treaba. Conducatorii Stelei, actuali infractori ce-si ispasesc pedepsele cu executare in puscariile tarii, au distrus iremediabil imaginea clubului. Au facut toate grozaviile posibile la carma Stelei.

icesoldier
icesoldier  •  25 Aprilie 2014, 13:36

Saracul Bratu, inca mai vrea la Steaua? Pai ca ce? Ca doar nu avem nevoie de comentatori sportivi carora le ia mai mult de 20 de min sa inchege o fraza?

rmelicescu
rmelicescu  •  25 Aprilie 2014, 13:16

Titlu de rahat!! Tabloid! Steaua s-a aratat interesata,de jucatori,pe care Dinamo vrea sa-i vanda! Chipciu??? Sa "sara" cu "banu"",si discutam! Dar de unde?? Vai de mama lor,de parliti! Este scump...! Ce gunoaie de ziaristi si...ziar! De SCANDAL...Numai minciuni,"petarde " de stiri!!

Vezi toate comentariile (168)
Comentează