FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

S-a întors roata » Steaua este cea mai dezavantajată echipă din Liga 1, după ce sezonul trecut a beneficiat de cele mai multe greşeli pro

Articol de - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 17:06

Erorile comise de Istvan Kovacs la meciul dintre ASA Tîrgu-Mureş - Steaua, 1-0, nu sînt singurele greşeli făcute împotriva Stelei, în acest sezon.
Sezonul trecut, după 12 etape, cîte au trecut şi acum, clubul din Ghencea era preferatul arbitrilor. Raportul erorilor era atunci de 9-1 şi o plasa pe Steaua 
pe primul loc, urmată de Dinamo, 8-1. La finalul sezonului trecut, arbitrii au făcut 20 de greşeli în favoarea Stelei şi doar şase împotriva.

Acum, totul s-a schimbat, iar roş-albaştrii au ajuns pe ultimul loc, cu o singură eroare pro şi nu mai puţin de şase împotrivă!

Pe primul loc în topul echipelor ajutate de arbitri este ASA Tîrgu-Mureş, cu opt greşeli pro şi nici o greşeală împotrivă, urmată de Petrolul cu trei greşeli pro şi Astra cu două greşeli în favoarea giurgiuvenilor.

Mai multe detalii despre erorile de arbitraj şi Istvan Kovacs găsiţi în ediţia tipărită sau puteţi răsfoi ediţia digitală a ziarului AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  28 Octombrie 2014, 22:53
Postat de baddog26 pe 28 Octombrie 2014, 14:41

Ma nu zic ca suporterii Stelei sunt usa de biserica pentru ca nu e asa,dar voi Petrolul aveti cei mai nesimtiti si cei mai huliganici suporteri.Doar pentru acel incident cu Galamaz ar fi trebuit sa aveti stadionul suspendat 5-6 etape,acolo a fost atantat la siguranta personala.LA voi nu e vorba de fanatism, pentru ca una e sa iti sustii echipa frenetic si alta e sa ii faci rau prina ctiunile huluiganice.La fel este si in cazul Stelei,sunt cateva zeci de suporteri care altceva nu stiu decat sa provoace si sa injure.

cocosule, canti la luna. ala n'a fost suporterul petrolului ci cun drogat care a actionat sub influneta intoxicarii. s'a demonstrate la spital, la analize si a primit pedeapsa sa. clubul a fost penalizat cu suspendarea terenului, in mod normal. era de datoria organizatorilor sa asigure securitatea pe stadion. generalizarea va face rau si voua. daca peluza e mai inchisa, mai brunei, nu inseamna ca toti sunteti la fel, aaaaa ?! :))

flacara.visinie
flacara.visinie  •  28 Octombrie 2014, 19:20

Eu propun ca Steaua sa primeasca 5 puncte la victorie, 4 la egal si 3 la infrangere. Asa nu ar mai fi stresati de greselile de arbitraj, ar castiga campionatul fara probleme si am scapa de toti idiotii care inventeaza statistici pro Steaua.

karmakoma
karmakoma  •  28 Octombrie 2014, 19:05

Ar trebui sa mentionam faptul ca greselile facute impotriva echipei steaua din acest sezon au fost facute in proportie de 98% intr-un singur meci pierzand 3 puncte sau 1 ..depinde posibil nici sa nu fi castigat meciul , pe cand anul trecut cu cele 20 de greseli pro steaua au strans pe putin 15 puncte ....nu este chiar corect modul in care se face comparatia .....

Vezi toate comentariile (51)
Comentează