FOTBAL  »  Superliga  »  JUCĂTORI

S-au grăbit în vacanță! Situație incredibilă înainte de ultima etapă din Liga 1 » Ce s-a întâmplat cu 17 jucători

Articol de , - Publicat joi, 14 decembrie 2017 10:17

15 jucători au luat "galbene" în etapa încheiată luni seara şi vor fi suspendaţi runda viitoare. Alţi doi au fost eliminaţi direct.

Anul fotbalistic 2017 se încheie cu patru meciuri tari de tot. FCSB - Viitorul, U Craiova - CFR Cluj, Astra - FC Botoşani şi Poli Timişoara - Dinamo sunt cele patru șocuri ale rundei care va trage cortina peste sezonul intern. Din păcate, în perspectiva acestor derby-uri, cei 8 antrenori se confruntă cu mari probleme de lot. Pe lângă jucătorii cu probleme medicale, au apărut și o mulțime de suspendați.

Nu mai puţin de 17 fotbaliști nu vor putea fi folosiţi, aceştia pierzându-și dreptul de joc în weekend-ul recent încheiat. În etapa a 21-a, 15 au primit "galben" şi nu vor putea evolua din cauza cumulului de cartonaşe, în timp ce alţi doi, Jagodinskis și Băjenaru, au primit "roşu" direct din partea arbitrilor.

Cifra reprezintă un record pentru actualul sezon! Până acum au mai fost două situaţii cu câte 10 jucători suspendaţi şi o rundă cu 12.

"Voiam să joc pe noul stadion"

"Sincer să fiu, chiar sunt supărat că voi lipsi etapa viitoare. Eu zic că nu meritam să primesc cartonaşul galben. Dar sunt anumite lucruri care se întâmplă în timpul unui joc şi nu avem ce face. Asta e", spune dinamovistul Paul Anton, care nu va juca pentru Dinamo la Timişoara.

Nici Ovidiu Hoban nu va juca pentru CFR cu Ştiinţa, în Bănie: "Mi-aş fi dorit să fiu acolo, să pe noul stadion din Craiova, dar am mare încredere că băieţii care vor intra în locul meu vor face un meci bun şi vor câştiga! Un succer împotriva Universității mi-ar mai atenua din supărare". 

"Urmează un meci important, cu Chiajna, în care, din păcate, nu voi putea juca. Nu știu dacă eu am avut ghinion, ăia care s-au accidentat grav ce să mai spună?!" Sorin Buşu, fundaş Gaz Metan

"Fiecare îşi doreşte să câştige, e normal să existe şi nervi, de aceea au apărut atâtea cartonașe. Mergem la Timişoara să facem tot ce putem ca să câştigăm. Mai avem până să ne gândim la vacanţă" Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

8,7% dintre jucătorii care au evoluat weekend-ul trecut vor fi suspendați etapa viitoare

Cine a intrat deja în vacanţă: Romera, Nedelcearu, P. Anton, St. Filip (Dinamo),
Wallace, Mihăiescu, Bărbulescu, Băjenaru (Juventus), Buşu, M. Constantin (Gaz Metan), Ov. Mihalache, Jagodinskis (Poli Iaşi), Hoban (CFR Cluj), Tincu (FC Botoşani), Acsinte (FC Voluntari), Al. Stan (Astra), M. Burlacu (Sepsi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 17:45

Cate cartonase le-a dat arbitrul jucatorilor fcsb-ului in meciul de la Botosani!Raspunsul poate sa-l dea si cine nu a vazut meciul!Deci?Nici unul!Cu toate coatele lui Gnohere-nu era nevoie,dar asta,asa ca sa nu-si uite "stilul"- si cu toate faulturile dure ale lui Pintilii! Iar Man,bietul baiat numai ca nu plangea sa-i dea si lui un cartonas, dar arbitrul Avram nici nu-l baga in seama!Uite, aici ar trebui sa "iasa"MM si sa il ironizeze nitel pe Avram asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează