FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

S-au împăcat definitiv Mircea Lucescu și Mircea Rednic? Dezvăluirile unui apropiat, după conflictul de amploare de anul trecut

Mircea Rednic și Mircea Lucescu, două nume imense din istoria lui Dinamo
Mircea Rednic și Mircea Lucescu, două nume imense din istoria lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 21:09 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 21:57

Mircea Lucescu (75 de ani) și Mircea Rednic (58 de ani) au fost, în urmă cu un an și jumătate, protagoniștii unui schimb dur de replici. Conflictul izbucnit a zdruncinat serios relația dintre cele două legende ale lui Dinamo.

Anul 2019 debuta cu un scandal monstru între Mircea Lucescu și Mircea Rednic. Fanii lui Dinamo, la fel ca alte personaje din fotbalul românesc, au asistat consternați la replicile tăioase, lansate fără menajamente de cei doi grei ai fotbalului românesc. Între timp, relația dintre cei doi pare să fi revenit la cordialitatea de altădată. 

Încă din iunie 2019, Mircea Rednic și Mircea Lucescu au decis să îngroape tensiunile acumulate între ei. GSP.ro a fost martor la vizita susținută de „Puriu” la relansarea fabricii de Bere Grivița, deținută de Matei, nepotul lui „Il Luce”

Din nou prieteni?!

Acum, pare să fie din ce în ce mai clar că Rednic și noul antrenor de la Dinamo Kiev au trecut peste acuzele virulente pe care și le-au adus în 2019. Potrivit site-ului impact.ro, relația dintre „Il Luce” și Rednic nu mai prezintă nicio fisură. 

„S-au întâlnit față în față, au discutat. Declarațiile acelea au fost de orgoliu. În realitate, ei se apreciază și țin enorm unul la celălalt. Omul când îmbătrânește devine mai slobod la gură. Fiecare dintre ei și-a pus amprenta asupra carierei celuilalt, însă mai ales asupra caracterului”, a mărturisit un apropiat de-al celor doi, conform sursei citate. 

Lucescu, în februarie 2019: „Rednic ar trebui să-mi pupe picioarele”

Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! N-a fost fotbalist rău, dar când a venit la Dinamo îl huiduiau toți, îl fluierau toți, nu știam pe unde să-l mai pun, pe ce poziție să-l mai reprofilez, mijlocaș, fundaș. Și l-am făcut și căpitan de echipă ca să-l readuc în prim plan. 

E păcat că nu are recunoștință. N-am vorbit cu el, nu-și are rostul să mai vorbesc cu el când aud astfel de lucruri” 

- Mircea Lucescu despre Mircea Rednic, în februarie 2019

Replica lui Rednic de la acea vreme: „Să-i spună fiului său să-i pupe picioarele”

„A spus să-i pup picioarele? Să-i spună asta fiului său! Nu m-a învățat pe mine Lucescu fotbal. Mi-a ghidat cariera de sportiv, dar nu înțeleg de ce face astfel de declarații. Lucescu să-și vadă de echipa lui. Eu voi vorbi la superlativ și despre omul Lucescu și despre antrenorul Lucescu” 
- Mircea Rednic, în februarie 2019

S-au „mușcat” și acum 16 ani

Scandalul dintre cei doi antrenori și-a mai derulat un episod la finalul sezonului 2003-2004, când Rednic a plecat de la Rapid, iar pe banca tehnică a fost numit Răzvan Lucescu. „Puriul” a considerat că Răzvan a tras sforile pentru a-l înlocui pe Rednic.

VIDEO„Părintele”Ioan Sdrobiș despre un meci trucat cu Mircea Lucescu în prim plan

Citește și alte știri de actualitate: 

Răzvan Raț, bulversat după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo Kiev: „M-au vrut și pe mine, dar Șahtior face parte din ADN-ul meu”

Fanii-acționari au publicat imagini cu arbitrul Istvan Kovacs: „Oamenii aceștia se expun” » Acuză o conspirație: „Suntem dispuși să acoperim cheltuiala!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
e.moti.on
e.moti.on  •  26 Iulie 2020, 11:14
Postat de dumitru82drugan pe 25 Iulie 2020, 23:25

Strambul tot stramb ! Caracter 0

stramb ...da bun

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Iulie 2020, 23:25

Strambul tot stramb ! Caracter 0

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close