FOTBAL  »  Superliga  »  

"Să-i ajutăm să se adapteze"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Antrenorul nemţenilor, Viorel Hizo, a declarat că aşteaptă ca noile achiziţii să se integreze în jocul echipei şi nu consideră că venirea lor înseamnă automat salvarea de la retrogradare:" Cristocea şi Croitoru trebuie să se integreze în echipă şi să se pregătească serios, iar noi trebuie să muncim cu toţii pentru ca ei să se adapteze rapid la formula noastră de joc, pentru a se observa acea schimbare mult dorită la echipă. Cei doi sînt jucători valoroşi, care au jucat în Champions League. Valoarea lor e indiscutabilă, însă doar cu asta problema noastră nu se rezolvă", a punctat Hizo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează