FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Să vină vedetele! După ce a dat lovitura cu Milevski & Obodo, Chiajna vrea să mai aducă doi jucători cunoscuți

Kapetanos a mai jucat în România la Steaua și CFR Cluj
Kapetanos a mai jucat în România la Steaua și CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2016 00:00

Ilfovenii vor să realizeze transferul lui Kapetanos și Papasterianos, după modelul Milevski & Obodo de anul trecut.

Emil Săndoi este nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție acum la Chiajna și a cerut întăriri conducerii, în special în atac și la mijlocul terenului, unde și-i dorește pe fostul atacant al Stelei și al lui CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, 33 de ani, și pe mijlocașul defensiv Manolis Papasterianos, de 28 de ani.

Cei doi fotbaliști ar primi salarii de 6.000 de euro, plus bonusuri. Acum, Săndoi se bazează în atac doar pe serviciile lui Marius Pena, 31 de ani, și pe tânărul Robert Răducanu, 19 ani, iar la închidere îl are doar pe Bruno Madeira, în vârstă de 31 de ani.

Kapetanos și Papasterianos au rămas liberi de contract după ce și-au încheiat înţelegerile cu echipa din prima ligă grecească, Skoda Xanthi, unde antrenor este Răzvan Lucescu.

Ilfovenii au fost convinși sezonul trecut că experiența unor jucători precum Artem Milevski, 31 de ani, sau Christian Obodo, 32 de ani, a ajutat echipa să rămână în Liga 1, cei doi fiind cei mai buni jucători din retur ai "vulturilor", și vor să încerce aceeași strategie.

450.000 €este cota de piața a lui Papasterianos, conform site-ului transfermarkt.de

15goluri în 70 de meciuri pentru Skoda Xanthi a înscris Kapetanos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  12 August 2016, 15:36

nare fata chiajna de asa ceva!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează