FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 07:21 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 10:16

U Cluj vine în Capitală, acolo unde s-a simțit bine și cu FCSB și cu Rapid, pentru meciul cu Dinamo. Mai jos, prima reacție a lui Ioan Ovidiu Sabău despre adversara de luni seară.

U Cluj este în formă și va juca luni seară, de la ora 20:45, contra celor de la Dinamo, la București. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a evoluat mult, se bate pentru un loc în play-off, a depășit și faza grupelor Cupei României, de pe locul 1. "Câinii", în schimb, au eșuat și în a doua competiție internă.

Au condus acasă Oțelul Galați, au ajuns să aibă un deficit de două goluri, 1-3, au revenit, scor 3-3, dar n-au mai putut da lovitura finală pentru un succes ce-ar fi dus echipa în sferturile competiției.

Francois Yabre a reacționat după scandările rasiste la adresa lui din meciul Dinamo - Oțelul: „Nu am de ce să mă rușinez, alții ar trebui să o facă!” + Și clubul gălățean a reacționat
DINAMO - OȚELUL
Francois Yabre a reacționat după scandările rasiste la adresa lui din meciul Dinamo - Oțelul: „Nu am de ce să mă rușinez, alții ar trebui să o facă!” + Și clubul gălățean a reacționat

U Cluj, campioana deplasărilor! Palmares impresionant, n-a pierdut cu granzii României

Dacă "frații" din Ștefan cel Mare - galeriile lui U și Dinamo fiind înfrățite de ani buni - sunt pe loc retrogradabil în Liga 1, "Șepcile roșii" sunt la un nivel superior. Printre altele, campionii deplasărilor!

17meciuri consecutive fără eșec au adunat cei de la U Cluj în deplasările din L1 și Cupa României, 10 victorii și 7 remize

Seria invincibilității în deplasare a început pe 5 aprilie 2023, cu succesul din sferturile Cupei, cu Hermannstadt.

Totodată, formația lui Neluțu Sabău, fost campion cu Dinamo în acea echipă mare creată de Mircea Lucescu în Ștefan cel Mare, este neînvinsă în Capitală. A revenit de fiecare dată și cu FCSB (2-2), și cu Rapid (3-2), obținând o victorie magistrală în Giulești.

Ioan Ovidiu Sabău a scanat întreaga situație de la U Cluj: „Am câștigat respectul și aprecierea suporterilor noștri”

După victoria de la Botoșani, scor 4-0, în ultimul meci din grupele Cupei României, Ioan Ovidiu Sabău și-a avertizat public elevii, în perspectiva duelului cu Dinamo de la stadionul "Arcul de Triumf".

Vizavi de ceea ce se întâmplă în tabăra "câinilor", care au adunat 13 etape consecutive fără victorie, Sabău a punctat: 

„Contează mult și faptul că, de obicei, importantă e reacția jucătorilor când se schimbă antrenorul. Sunt afectați de ceea ce se întâmplă, n-au mai câștigat de mult timp. Nu e ușor să fii criticat tot timpul, e clar că ei (n.r. jucătorii lui Dinamo) își doresc foarte, foarte mult o victorie.

Trebuie să fim pregătiți foarte bine de acest joc, trecem printr-o perioadă foarte bună, echipa e în formă, se simte bine, are încredere, dar spun mereu că trebuie să o luăm de la capăt de fiecare dată. Am câștigat respectul și aprecierea suporterilor noștri, dar altceva nu am realizat nimic”. 

Îmbucurător este că avem un grup bun, există concurență, se motivează unii pe ceilalți. M-am bucurat și pentru Vali Gheorghe, reintrat după o perioadă, și pentru Fossati, am mari așteptări de la el, întrucât are potențial.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Citește și alte știri:

Italianul celor de la U Cluj tocmai s-a remarcat în premieră în tricoul „Șepcilor roșii”: „Sunt nebuni, sunt minunați, vreau să le arăt ce pot face”

EXCLUSIV // VIDEO Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  09 Decembrie 2023, 23:20

De vazut daca, la presiunea galeriei, "U" va ceda meciul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează