FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-0

Săgeată către Niculescu » Ce a declarat Mutu după a 3-a înfrângere în 5 meciuri: "Gluma se îngroașă, a venit timpul să nu mai facem asta!"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 22:51

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe FC Voluntari în ultimul meci al etapei a 10-a din play-out, scor 1-0, adâncind criza echipei lui Adrian Mutu, care a ajuns pe locul 12, cel care merge la baraj.

Adi Mutu, tehnicianul ilfovenilor, a bifat a treia înfrângere în 5 meciuri de când a preluat-o pe FC Voluntari. La finalul meciului de la Mediaș, "Briliantul" a tras un semnal de alarmă: "A venit timpul să nu mai existe pași greșiți".

"A fost un meci echilibrat. Ambele echipe aveau frica de a pierde. Atitudinea jucătorilor a fost ok, au alergat mult. Când întâlnești astfel de echipe, trebuie să știi ce vrei. Am primit un gol deși aveam superioritate numerică. Per ansamblu, suntem pe loc de baraj, iar gluma se îngroașă. Avem un meci important cu FC Botoșani, avem cel mai greu program. Această situație se poate remedia însă. A venit timpul ca pașii greșiți să nu mai existe.

N-aș vrea să vorbesc despre probleme din respect pentru fostul antrenor (n.r - Claudiu Niculescu) care a fost aici. Oricum, știam riscul pe care mi-l asum. Cred însă până la sfârșit în șansa noastră.

În momentul actual, nimic nu e de partea noastră. Ne rămâne doar să demonstrăm că putem să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Mutu, la TV Telekom Sport. 

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, e optimist în ceea ce privește șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare. 

"E foarte frumos că am câștigat, e o victorie reconfortantă în lupta cu Concordia și FC Voluntari. Puteam tranșa meciul mult mai repede. Am tremurat până la ultimul fluier, dar ăsta este fotbalul. Suntem pe un loc care ne dă dreptul să rămânem în Liga 1.

Se joacă într-un ritm infernal, ne-am obișnuit să jucăm doar etape intermediare. Va trebui să ne adunăm, e un regim foarte greu ce necesită multe sacrificii din partea jucătorilor. Trebuie să ne odihnim, să vedem care sunt răniții și să mergem la Timișoara pentru a câștiga. Mai sunt patru etape foarte importante", a spus Pustai, la TV Telekom Sport. 

"Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ne reveni din această situație. Primim prea multe goluri copilărești" Daniel Novac, FC Voluntari

"E o victorie importantă pentru că am depășit-o în clasament pe FC Voluntari. Dacă ne impunem și la Timișoara, în proporție de 80-90% rămânem în Liga 1. Azi am fost echipa mai bună, am controlat jocul și ne-am dorit mult cele trei puncte" Paul Pîrvulescu, Gaz Metan Mediaș

"Așteptam mult acest gol, mă bucur că am înscris și am obținut cele trei puncte. Mergem la Timișoara pentru a câștiga. Nu cred că a fost fault în atac la golul meu. Acest meci a fost foarte important, sunt foarte bucuros că am reușit să-l câștigăm" Darius Olaru, Gaz Metan Mediaș, marcatorul golului victoriei

CLASAMENT PLAY-OUT

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mountytoma
mountytoma  •  18 Mai 2018, 13:16

lasa mutule, ca pana la urma reusesti! cine mai retrogradeaza la prima experienta ca antrenor? bafta multa! pacat de Voluntari, mare pacaleala si-au luat cu tine!

112718839608210
Bumbu Dorel  •  18 Mai 2018, 11:48

Voluntari cu Mutu va reveni in esalonul secund !! Acolo vor canta din stickuri incurcate melodii rasiste si parodii impotriva altor echipe impreuna cu Juventus !!!! Incalzirea au facut-o tot impreuna,asa ca hai,si la mai mare !!!

1654405561351886
Alexandru Ionut  •  18 Mai 2018, 09:59

alt antrenor care joca dupa ce este condus

Vezi toate comentariile (15)
Comentează