FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INCREDIBIL! Salariu de 1.000 de lei pentru un jucător de la Dinamo: „Poate i-au mai pus 500 de lei, nu știu”

Dinamo trece în continuare prin momente complicate în plan financiar
Dinamo trece în continuare prin momente complicate în plan financiar

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 12:20 / Actualizat joi, 13 august 2020 14:39

Gabriel Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, a făcut dezvăluiri incredibile despre salariile încasate de jucătorii tineri ai „câinilor”. 

Potrivit spuselor lui Răduță, puștiul Ahmed Bani (17 ani), promovat sezonul trecut la prima echipă, ar fi avut la un moment dat un salariu de doar 1.000 de lei!

„Este îmbucurător faptul că sunt jucători de la academia lui Dinamo. Şeful de la scouting (n.r - Marius Iorga) a spus că Ahmed Bani nu e de Liga 1. Când era la juniori, eu îl forţam la doi ani mai sus. Nimeni nu i-a dat nicio şansă, au râs de mine că îl forţam. Era un copil care nu avea o talie foarte bună, dar acum s-a înălţat şi are mai multă forţă.

Cu Ahmed a fost greu. A trebuit să merg să vorbesc cu antrenorii, conducătorii, iar acum văd că este copilul în care Dinamo îşi pune bazele în el”, a spus Răduță. 

„Bani avea 1.000 de lei pe lună la Dinamo”

Gabi Răduță și-a continuat dezvăluirile: „Eu vorbesc foarte mult cu Gigi Mulţescu, am vorbit şi ieri, am vorbit şi despre întoarcerea acestor jucători împrumutaţi de care nu ştia nimeni. I-a văzut la televizor şi a zis că sunt foarte talentaţi. L-a luat la echipa mare pe Bani, îl place foarte mult. 

Eu l-am lăsat cu 1.000 de lei pe lună la Dinamo, dar nu ştiu cât are acum. Eu aşa ştiu. Poate lucrurile s-au schimbat între timp. Poate i-au mai pus 500 de lei, nu ştiu. Copilul nu s-a uitat niciodată la bani, nu a pus presiune să i se mărească contractul. A fost focusat ca să joace la Dinamo”, a declarat Gabi Răduță, potrivit Prosport. 

Ahmed Bani, noul produs de export al lui Dinamo?!

Andrei Ahmed Mustafa Bani, româno-iordanian, este fiul impresarului Akram, cel care are conexiuni multiple în privința transferurilor în lumea arabă. Tânărul jucător evoluează pe postul de mijlocaș de bandă. Promovat la prima echipă de la Academia lui Dinamo în vara lui 2019, Bani a strâns 7 apariții pentru echipa din „Ștefan cel Mare” în acest sezon, 4 dintre acestea în play-off.  A înscris un gol, în victoria cu Academica Clinceni, scor 3-1. 

INCREDIBIL! Salariu de 1.000 de lei pentru un jucător de la Dinamo: „Poate i-au mai pus 500 de lei, nu știu”
Ahmed Bani

Citește și alte știri despre Dinamo: 

ANALIZĂ GSP. Peisaj apocaliptic în Liga 1 » Datorii uriașe, jucători prea puțini: doar 4 echipe plătesc la timp

DINAMO. Apariție-surpriză în cantonamentul lui Gigi Mulțescu: „Dacă tot avem străini la echipă, să aibă și patrupezii de aici coechipieri din Occident"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 August 2020, 10:40

Dar de BONURI DE MASA ati uitat? Alea nu se pun?

creeperno
creeperno  •  13 August 2020, 22:58

A fost titular si in liga 1

craiovenis
craiovenis  •  13 August 2020, 21:33

In liga 2 ar fi fost titular...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează