FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB: „E singurul lucru care nu s-a negociat”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 00:38

Edi Iordănescu (43 de ani) este foarte aproape de a deveni noul antrenor principal de la FCSB.

Într-o intervenție la DigiSport, patronul de la FCSB a recunoscut că Edi Iordănescu nu a semnat contractul care i-a fost propus, dar s-a declarat încrezătorul că o va face curând. 

Anghel Iordănescu, tatăl antrenorului, spune că nu au existat negocieri în privința salariului, Edi acceptând propunerea făcută de patronul de la FCSB. Acesta, după cum a declarat Gigi Becali, va fi același pe care Iordănescu l-a avut sezonul trecut la CFR Cluj, 15.000 euro

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB: „Nu a existat negociere pentru salariu”

„Nu este important să îl sfătuiesc eu, ci ce va decide el. Vă spun că niciodată Gigi Becali nu a fost așa deschis, așa cooperant. I-a spus lui Edi: «trece ce vrei tu în contract, batem palma și trecem la treabă». Singurul lucru despre care nu au discutat, unde nu a fost niciun fel de negociere, a fost salariul

Salariul a fost cel pe care i l-a oferit Gigi Becali. Chiar a spus Edi că nu îl interesează ce bani primește, ci să facă performanță. Am avut o discuție dimineață cu Gigi Becali și am înțeles din discuțiile cu Edi că a fost extrem de deschis, de cooperant, din toate punctele de vedere. Sper să se facă”, a spus Iordănescu Senior, la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Gigi Becali: „I-am spus lui Vali: «Fac tot ce vrea el!»” 

Deși declarase că Edi Iordănescu a semnat contractul pe care i l-a propus, Gigi Becali a revenit și a admis că venirea lui Edi Iordănescu nu e încă oficială. Totuși, patronul de la FCSB este încrezător că acest lucru se va întâmpla curând. Latifundiarul susține că îi va respecta toate cerințele antrenorului și că nu se va mai implica la echipă.

„Eu am crezut că a semnat. Ne-am înțeles, trebuia să facă restul cu Argăseală, să semneze. Asta fac acum. I-am spus și eu lui Vali, că am aflat că nu a semnat. I-am spus lui Vali: «fă ce cere, scrie-i tot tot ce vrea. Fac tot ce vrea el!».

Dacă el așa vrea, pe mine mă interesează ce vrea el? Mă interesează să scap eu, poate aveți dreptate și voi. Dacă 100 de oameni spun că ești beat, atunci da, mă, poate ești, atunci dormi. Și atunci ia stai mă, de ce sunt eu încăpățânat? Poate greșesc, poate așa e”, a spus Becali.

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu și FCSB:

  • Durata contractului: 9 luni;
  • Salariul: 20.000 de euro pe lună, același ca la CFR Cluj;
  • Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;
  • 500.000 euro dacă va fi demis;
  • Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce se întâmplă cu Dinu Todoran dacă Edi Iordănescu semnează cu FCSB » Gigi Becali a făcut anunțul

Gigi Becali explică de ce a schimbat strategia: „Asta vreau de 10 ani, dar am fost orgolios” + Promisiunea făcută: „La revedere, nu mă mai sunați!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
alfabetta
alfabetta  •  18 August 2021, 09:52

Oane, cum zâce el monolighiază : ” Băi frate de dimineață trebuie să bag una mică în mine ca să pot înțălege. Becali zâce că Iordănescu v-a avea salariul ca și la CFR adică 15.ooo EU. Apoi în detalii despre contract scrie 2o.ooo EU. Nu înțăleg. Mă ziarisrule cineva este *** dintre noi. Eu sunt întreg. Apoi citesc maideparte și simt nevoia de a înghiții încă una mică.Încep să înțăleg mecanizmul de gândire a patronul FCSB. Iordănescu poate rezilia contractul unilateral dacă Becali va vorbii în public despre antrenor și jucător. Aoleoooo mamă. Aiureli spune și Ghiță după 5 ștample Domnule Becali hai la noi în birt să bem împreună. E un birt de fițe la capătul satului cu țuică de două ori stoarsă . Adevărații bărbați numai așaceva înghit. ”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117850983907825
Mircea Ordean  •  18 August 2021, 06:56

Nu pot decit sa ii urez succes, lui Edi Iordănescu.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  18 August 2021, 02:31
Postat de Reflector Sv pe 18 August 2021, 00:21

Este greseala carierei lui Edi Iordanescu sa accepte sa fie antrenor la aceasta echipa fantoma fcsb (faci ce spune becali) unde este finantator acest individ execrabil , lipsit de minte , bun simt si educatie , a carui fapte si declaratii au ajuns de rasul lumii si de pomina inclusiv in presa internationala !!!! Sa-l sfatuiasca cineva pe E. Iordanescu sa nu accepte sa preaia functia de antrenor la acesta creatura fcsb , pacat de el sa se compromita cu acest individ , oare chiar asa rau a ajuns E. Iordanescu ????

Apropos .. vezi ca fcsb are cele mai mari performante din liga 1 după anii 2000 .. deocamdată noi am jucat prin Europa league .. eliminând mulți granzi ai Europei... echipe adevărate .. nu gibraltari... gen Valencia câștigătoarea Europei league .. gen Ajax câștigătoarea Europei league.. gen betis .. cauți pe YouTube steaua Europa league .. și te simți mândru ca ești roman ... ce echipa din România se poate lauda cu asta ? Cat despre kfr... stați chill .. distracția continua .. urmează noi umilințe în intertoto .. cu FCnimeni.. Ce , credeați ca în intertoto arbitrează Istvan și Kovacs ? :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează