FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Dinu Todoran dacă Edi Iordănescu semnează cu FCSB » Gigi Becali a făcut anunțul

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 18:05 / Actualizat marti, 17 august 2021 18:39

Odată cu angajarea lui Edi Iordănescu (43 de ani) ca antrenor principal la FCSB, Dinu Todoran (42), actualul antrenor al vicecampioanei, va fi „retrogradat” la echipa a doua a clubului.

Sosirea lui Edi Iordănescu la FCSB, care, conform finanțatorului Gigi Becali este iminentă, nu îl va îndepărta pe Dinu Todoran, actualul „principal” din acte, de la club. Potrivit spuselor patronului, Todoran ar urma să continue ca antrenor al echipei a doua a clubului, care evoluează în Liga 3.

Dinu Todoran, la FCSB 2 

„Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Echipa a doua a FCSB-ului, care sezonul trecut a disputat un baraj de promovare spre Liga 2, pierdut în fața celor de la CS Afumați, a rămas fără antrenor după ce Bogdan Argeș Vintilă a decis să plece.

Edi Iordănescu, la un pas de FCSB

Sursele GSP au confirmat în urmă cu puțin timp că negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu sunt aproape încheiate, mai lipsește doar semnătura pe contract.

Pe parcursul discuțiilor din ultimele 24 de ore, patronul FCSB a acceptat verbal toate cerințele, inclusiv cele legate de clauze de reziliere și eventuale despăgubiri plătite dacă se va băga peste antrenor, însă Iordănescu le vrea pe toate scrise negru pe alb, în contract.

Avocații lui lucrează intens la acte și e de așteptat ca pe parcursul zilei de azi sau cel târziu mâine părțile să aibă discuția finală, cu actele în față, pentru ca Becali să valideze, sub semnătură, toate promisiunile de neimplicare în treburile tehnice ale echipei.

„Edi e foarte tentat să vină la FCSB, i se pare o oportunitate excelentă pentru el. Echipa nu merge strălucit, dar lotul are un potențial fantastic, deci există premisele unor performanțe viitoare. În plus, ar fi o continuare interesantă după titlul câștigat cu CFR. Cu toate astea, el e un tip echilibrat, nu se aruncă la prima fentă. De aceea, vrea ca totul să fie foarte clar de la bun început și nu se bazează doar pe vorbe.

Lucrează deja cu avocații lui să prindă absolut toate nuanțele în contract, pentru a se apăra astfel de eventualele toane ale patronului”, a dezvăluit unul dintre apropiații antrenorului care în 2021 a câștigat campionatul și Supercupa cu CFR Cluj.

VIDEO. Novak Martinovici, fostul jucător al lui Becali, despre FCSB: „Un antrenor fără libertate nu poate face nimic”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali se amăgește: nu titlul garantează rețeta financiară mult visată!

Gigi Becali anunță: „Începe era dictaturii militare! Edi Iordănescu a semnat” » Când vrea să-l prezinte la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tristan
tristan  •  18 August 2021, 09:33
Postat de searover pe 17 August 2021, 19:16

Todoran are deja oferte din Italia, va fi badanta

hahahaha...

ucv1948
ucv1948  •  17 August 2021, 20:47

Dinu Todoran :)))))))) preșșș

searover
searover  •  17 August 2021, 19:16

Todoran are deja oferte din Italia, va fi badanta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează