FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Salariu HALUCINANT pentru Baptista la CFR! Ilie Dumitrescu a răbufnit: "Amatorism TOTAL! O chestie diletantă"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 18:58

Julio Baptista a fost adus în urmă cu 3 săptămâni la CFR Cluj, însă până acum n-a apucat să joace decât 20 de minute, în remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. 

Sursele Gazetei susțin că brazilianul trecut și pe la Real Madrid ar câștiga un salariu de 50.000 de euro lunar la CFR, ceea ce înseamnă 600.000 de euro pe an. Net!

Dacă luăm în calcul salariul brut, campioana cheltuie 1 milion de euro pentru Baptista în fiecare an petrecut la Cluj. 

1.200.000 €este suma pe care o cheltuie FC Voluntari într-un sezon pe salarii după cum a anunțat Ioan Andone 

Revolta legendelor! 

Asta înseamnă că este de departe cel mai bine plătit fotbalist din România, lucru care i-a amuzat teribil pe Victor Pițurcă și Ilie Dumitrescu. Al doilea a avut chiar o reacție acidă la adresa conducerii campioanei. 

"E o performanță pentru campionatul nostru (râde). E clar că nu e o sumă care să reprezinte cifrele lui din ultimii ani. Nu poți lua un jucător care merge doar pe la meciuri demonstrative. A fost un jucător de top, ok, pune-l director sportiv pentru că oricum vorbește frumos. Dar de aici până să-l bagi în vestiar, e mult. Nu înțeleg.

Păi ce exemple dăm noi? Vine un jucător care n-a jucat doi ani de zile și ia un asemenea salariu. Pentru mine el e acum jucător de India, o ligă nou înființată unde sunt aduși astfel de jucători pentru a atrage atenția.

Mi se pare amatorism total în cazul ăsta, o chestie diletantă. Nu l-aș fi semnat niciodată. Nu ai cum să iei un asemenea jucător. Sunt niște principii pe care e normal să le respecți. La un club serios nu s-ar fi întâmplat asta niciodată", a răbufnit Ilie Dumitrescu în direct la TV Digi Sport.

"Mi se pare normal. Nu știu cum se mișcă, dar e un fotbalist de valoare. Se plătește numele în cazul ăsta. De asta e salariul atât de mare. Calitatea jucătorului a existat. Să vedem acum!" Victor Pițurcă 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 Septembrie 2018, 16:50

Din neferiire pentru ei, Piturca si Ilie Dumitrescu au uitat , probabil cind au mai antrenat..ultima data. La datul cu parerea ei sint campioni..incontestabili.Nu cred ca sint in pozitia in care au calitatea de a stabili nivelul " de amatorism" al unui club. Sint rupti de realitatea unui serviciu la un club...de multa vreme.

gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2018, 12:50

merita, trebuie sa ridicam si noi stacheta!!

bazinga
bazinga  •  05 Septembrie 2018, 12:11

LUMEA E PLINA DE FRAIERI SI SE STIE,TOTUL ESTE O CHESTIUNE DE TIPUL -AVEM 2 TABERE-smecheri SI fraieri!I-a fraierit *** de i-a rupt pe ""inteleptii""ardeleni!Asa le trebuie....Au vrut imagine?Poftim imagine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează