FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir se implică la Dinamo cu o condiție și dezvăluie salariul cu care îl momea pe Victor Pițurcă: „Venea în joc de glezne”

Dumitru Dragomir spune cum l-ar fi convins pe Pițurcă să vină la Dinamo
Dumitru Dragomir spune cum l-ar fi convins pe Pițurcă să vină la Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 16 iulie 2020 18:45 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 19:04

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor. Printre temele abordate a fost și soarta clubului Dinamo. 

- Domnule Dragomir, ați vrut să cumpărați Dinamo, iată că acum e într-un moment foarte greu, își revine?
- Îmi pare rău de Dinamo. Să văd ce fac acum și le bag și eu niște bani. Îmi fac card DDB. Dacă intră în divizia B, mă mai gândesc. Dacă se salvează, atunci vreau să mă bag. Membru Elite. Dinamo a avut una dintre cele mai bune organizări de club. Cu centru de juniori puternic. S-a ales praful. Și acolo sunt antrenori tari, e Emil Ursu, care ar trebui să fie unul dintre primii 5 din țară.

- Chiar e posibil să retrogradeze?
- E posibil! Dar au un program bun, iar Țălnar și „SMURD" sunt norocoși. Oameni valoroși. Au fost și mari fotbaliști, dar și antrenori cu rezultate. Cine a făcut schimbarea n-a fost prost. Cu toate că Mihalcea nu are nicio vină. S-a dus la o echipă vai de mama ei. 

Dragomir: „Pițurcă venea la Dinamo pe 1 milion de euro pe an”

 - Mai luați în calcul o implicare? 
- Nu, nu! Doamne-ferește! Dacă era, mă băgam cu Nețoiu, Borcea, Cataramă. Eram mulți. 

- Venea și domnul Pițurcă? 
- Cu noi, da! 

- Cum l-ați fi convins, e stelist 100%? 
- Dacă îi dădeai bani, un milion pe an, venea în joc de glezne. 

- De ce are nevoie Dinamo ca să depășească momentul greu?
 - Bani! În afară de drepturile TV, cel puțin încă 5 milioane. Nu numai un an sau doi. Trebuie să ai o rezervă de 5 ani. 

- Cât de avansate au fost discuțiile pentru Dinamo? 
- În proporție de 80% era totul rezolvat. Strângeam ceva bani, mergeam în Argentina și Brazilia, aduceam 5 jucători. Și câțiva români. Îl aveam pe listă și pe Buș, încă vreo doi de la Hagi. Dacă îmi dați mie bani, iau campionatul la 10 puncte diferență. Cu un buget de 10 milioane pe an. N-ai cum să faci performanță cu salarii de 5.000 de euro pe lună. La 15.000 - 20.000 aduci fotbaliști buni din Portugalia.

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo: „Mai sunt 3 săptămâni, ce-ți trebuie ție baruri?!”

Andrei Cristea, reacție categorică după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: „Ăsta mai e campionat? Cine mai are curaj să joace cu ei?!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  17 Iulie 2020, 07:45

Ce mai spune Mitică după infectarea celor 6.

154761804910241
Tudor Stefanescu  •  17 Iulie 2020, 05:12

Personajul Dragomir este *** ,a fost ,este si va ramine nimic altceva *** va rog toata lumea ***poate asa scapam *** mai repede

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

p.rares
p.rares  •  17 Iulie 2020, 03:14

Dragomir este un om destept si cu mare experienta.Sunt convins ca ar fi facut treaba buna alaturi de cativa investitori si alaturi de un antrenor precum Piturca.Are stil,ochi buni si experienta in fotbal. Este uns cu toate alifiile...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează