FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Salvează Gruia » Gregory Tade va fi vîndut în China pentru ca jucătorii lui CFR Cluj să îşi primească restanţele

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 18:37

Golgeterul echipei, Gregory Tade, va fi vîndut în China, pe 1,3 milioane de euro, bani ce ar urma să fie folosiţi pentru plătirea salariilor restante către jucători


Clujenii nu sînt plătiţi de luni bune, iar prestaţiile din teren încep să fie din ce în ce mai slabe. Oficialii clubului au găsit, se pare, soluţia pentru a stabiliza financiar trupa din Gruia. Ardelenii sînt gata să îl vîndă în China pe Gregory Tade în schimbul a 1,3 milioane de euro, potrivit stiridesport.ro.

Aceşti bani ar trebui să fie de ajuns pentru a acoperi datoriile către jucători şi staff-ul tehnic pînă la finalul sezonului. Fotbaliştii şi-au declarat în repetate rînduri nemulţumirea faţă de instabilitatea de la club şi au cerut conducerii să fie rezolvate urgent problemele.

Tade, 28 de ani, este cel mai bun jucător al lui Miriuţă în acest sezon, atacantul bifînd 9 goluri în actualul campionat. Prin această performanţă, francezul se clasează pe locul doi în topul marcatorilor. Numeric, "feroviarii" stau bine în compartimentul ofensiv, pe postul de vîrf putînd să evolueze Dore, Guima, Ivanovski sau Jazvici.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează