FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 7-2

Săpunaru a cedat la interviu: „A căzut cerul pe noi! Penibili, cei mai proști!”

Cristi Săpunaru +4   FOTO
Cristi Săpunaru

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 00:10 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 02:59

Cristi Săpunaru (39 de ani), liderul celor de la Rapid, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului cu Farul, pierdut de giuleșteni într-o manieră drastică, 2-7.

Cu capul plecat și un aer deznădăjduit, Cristi Săpunaru nu a menajat pe nimeni la flash-interviu. Și-a făcut autocritica și n-a ezitat să se „biciuiască” în fața camerelor TV: „Am fost cei mai proști, a căzut cerul pe noi”, a tunat „Săpun”. 

MM Stoica nu s-a abținut după umilința de la Ovidiu: „Cu noi a fost alt Rapid. Cred că e rău, foarte rău”
FARUL - RAPID 7-2
MM Stoica nu s-a abținut după umilința de la Ovidiu: „Cu noi a fost alt Rapid. Cred că e rău, foarte rău”

Cristi Săpunaru: „Am fost penibili, cei mai proști!”

„Toată lumea e supărată. Am fost penibili. Nu am mai trăit asemenea umilință. Am mai avut amicalul ăla (n.r. - face referire la testul de anul trecut cu Slavia Praga, 1-7). dar sunt doar acelea sunt doar jocuri de verificare, nu-s concludente. Nu-mi găsesc cuvintele. 

Poate că soarta meciului ar fi fost alta dacă marcam la 1-1, dar apoi a căzut cerul pe noi! Am fost penibili. Dacă acum o săptămână eram cei mai buni, acum am fost cei mai proști! Singurii care merită felicitați sunt suporterii noștri, trebuie să încercăm să spălăm rușinea la meciul cu Sepsi. 

Pentru oricine e greu de digerat un astfel de eșec. Vreau să uit cât mai repede acest meci. Și noi suntem oameni, e greu de digerat, normal”, a spus Săpunaru, la Prima Sport. 

VIDEO Alibec, hattrick de senzație cu Rapid! Golul 3 e o bijuterie

„Mă întrebi dacă e blat? Nu pot face asemenea afirmații! Dacă cei de la Rapid veneau de la București la Constața pe jos, tot nu veneau așa țepeni! Au fost țepeni în prima repriză! Nu puteau face nimic. Să se prezinte în halul ăsta? Dar să nu-i luăm din merite Farului, care a jucat excepționat, dincolo de spațiile lăsate de Rapid. 

Pe mine mă surprinde că Șucu nu spune nimic și nu intră. Șucu trebuia să se gândească că aici nu e mobilă și că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal.

- Basarab Panduru, la Orange Sport, despre prestația Rapidului

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din meciul Farul - Rapid 7-2

Farul - Rapid / foto: Raed Krishan
Farul - Rapid / foto: Raed Krishan
Farul - Rapid / foto: Raed Krishan
Farul - Rapid / foto: Raed Krishan
Farul - Rapid / foto: Raed Krishan
+17 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

Farul e cu o mână pe titlu! Puștii lui Hagi i-au administrat Rapidului o umilință de neuitat » Clasamentul ACUM

MM Stoica nu s-a abținut după umilința trăită de Rapid: „2-7 în anul centenarului? Exact așa a arătat echipa lor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Chess
Chess  •  07 Mai 2023, 18:57

Sapunarule lasa-te tata ! Ai devenit o umbra a fostului jucator ! Din respect pentru trecutul tau ma abtin sa te injur ..!!

Moshu
Moshu  •  07 Mai 2023, 11:15

Toata lumea la Rapid e linistita ca doar n-au luat ei 7,le-a luat Sucu : ele baga banii el ia golurile !! Poate-i putin suparat ca i-au stricat ai lui "agoniseala",le-au dat inapoi 2 marinarilor !

costacurta
costacurta  •  07 Mai 2023, 08:37

Lasati-va de fotbal, aseara ati demonstrat ca nu sunteti decat niste capre.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează