FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Poveste haioasă cu Săpunaru: „Stăteam cu soția în pat și se auzeau primarul și viceprimarul care făceau pariu pe o sticlă de whisky dacă dau gol sau nu”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 12:41 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 12:29

Cristian Săpunaru, fundașul de fier al Rapidului și idolul Giuleștiului a început fotbalul ca atacant. Totul s-a schimbat în perioada de la FC Național când Cosmin Olăroiu și-a dat seama cu adevărat care erau calitățile lui Săpunaru. Povestea a spus-o la „Prietenii lui Ovidiu”.

- Cristi, tu cei idoli ai avut?
- Am avut trei idoli. Marin Dună, Pancu și Dănuț Lupu.

- Bun, dar niciunul nu e fundaș.
- Păi, eu n-am fost fundaș, până la 17-18 ani am fost atacant.

Cristi Săpunaru: „Mă uitam la meciurile lui Callatis Managalia pe Neptun TV”

- Care e povestea?
- E o poveste veche. Eram la FC Național unde am debutat ca atacant, dar după trei luni Oli m-a dat împrumut la Callatis Mangalia. Am stat juma de campionat și am reușit performanța să nu dau niciun gol. Am avut doar câteva pase de gol, goluri deloc. Țin minte și acum că stăteam cu soția în pat și mă uitam la televizor, pe Neptun TV, la meciurile noastre.

- Așa.
- Și se auzeau pe fundal primarul și viceprimarul făceau pariu pe o sticlă de whisky dacă dau gol azi sau nu. Am avut o pasă foarte proastă. După m-am întors la FC Național! Ce mi-a făcut Oli când m-am întors... „Ce faci mă?! Te-am trimis acolo să-i ajuți și i-ai îngropat p-ăia. Au terminat pe 10 din cauza ta!”.

- Atunci s-a schimbat și Oli?
- La un antrenament jucam tinerii cu bătrânii, iar Oli care era mai țâfnos se băga la tineri, ca după să ne rupă cu bătaia. Atunci cum eram la tineri m-am băgat în apărare. Mitrovici era adversar, cal mare, atacant foarte bun. Ce bătaie am avut cu el tot antrenamentul. Mi-a dat la coate... Țipam la Oli! Copil fiind mi-am dorit să demonstrez.

- Și s-a întâmplat ceva?
- Imediat. A doua zi m-am dus la antrenament. Nea Mitică Bolborea făcea cu atacanții și mijlocașii, iar Oli făcea cu fundașii. Și eu m-am dus pe mijlocași, atacanți. A fluierat Oli: „Tu unde te duci mă?”. „Mă duc...”. „Nu, nu! Treci că ți-am schimbat postul”. Și de atunci am rămas fundaș central, fundaș dreapta.

- Deci părintele tău e Olăroiu, el te-a făcut fundaș.
- Să zicem!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Săpunaru a fost difuzată în iulie 2021

Citește și:

EXCLUSIV Csikszereda ȘOCHEAZĂ: pune condiții pentru a folosi limba română! Reacțiile luate de GSP sunt incredibile

EXCLUSIV Nicolae Stanciu și-a stabilit viitorul și face marele anunț pentru Gazeta Sporturilor: „Pentru mine, asta contează mai mult decât banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Ianuarie 2022, 15:57
Postat de polistul68 pe 30 Decembrie 2021, 20:52

Amice...judeca opera nu artistul...judeca cariera lui Sapunaru, nu pe OMUL Sapunaru....daca asa intelegi tu sa apreciezi un fotbalist ( sau artist, cantaret, scriitor )...judeca-i pe cei de la Ac/DC pt ceea ce fac in afara scenei...judecal pe Freddy Mercury...pentru ce facea la petreceri...judeca-l pe Ion Slavici ca era spion german...judeca-l pe Cantona, ca a sarit cu piciorul la un spectator....judeca-l pe Zidane pt capul in piept la Mterazzi...judeca-l pe Hagi ca l-a scos din fotbal pe fotbalistul Conte...

Bine zis!!! Bravo!!! RESPECT!!!

polistul68
polistul68  •  30 Decembrie 2021, 20:52
Postat de Neagu Mihai pe 30 Decembrie 2021, 17:16

Sapunaru,un asa zis fotbalist dar si un asa zis om.Un om violent,fara educatie si fara empatie.Ca e anti Steaua nu e de condamnat dar sa isi dea 2 autogoluri intentionat ,doar sa piarda Steaua titlul,e prea mult.Un om fara absolut nicio valoare morala ! a fost la un pas de a fi condamnat ,pe cand juca la Porto,pt ca a batut violent 2 stewarzi ! asta e Sapunaru,omul pt care bataie face parte din "educatia" pe care nu a avut de unde s-o primeasca !!!

Amice...judeca opera nu artistul...judeca cariera lui Sapunaru, nu pe OMUL Sapunaru....daca asa intelegi tu sa apreciezi un fotbalist ( sau artist, cantaret, scriitor )...judeca-i pe cei de la Ac/DC pt ceea ce fac in afara scenei...judecal pe Freddy Mercury...pentru ce facea la petreceri...judeca-l pe Ion Slavici ca era spion german...judeca-l pe Cantona, ca a sarit cu piciorul la un spectator....judeca-l pe Zidane pt capul in piept la Mterazzi...judeca-l pe Hagi ca l-a scos din fotbal pe fotbalistul Conte...

gepeto
gepeto  •  30 Decembrie 2021, 18:38

de reninut: "Oli care era mai țâfnos se băga la tineri, ca după să ne rupă cu bătaia" asta a vazut, asta a facut si el , ca tot e cate unu de il critica pt bataia din portugalia cu stewardzi. Si Olaroiu probabil la fel a primit, e un cerc vicios. Unii ca petresc sunt cu injuratul, altii ca hagi cu tipatul, sa nu uitam de lucescu si faza cu rat de la interviul in direct la shaktar. Cand uiti cum ai facut performanta si te dai dupa metode noi, nu mai ai rezultate si te intrebi de ce. Pai nu se mai aplica metodele vechi , iar cele noi nu se stiu prea bine

Vezi toate comentariile (6)
Comentează