FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

Scandal grotesc pe bancă la FCSB - Astra! Momente incredibile cu înjurături și amenințări: „Mâncă-mi-ai p***! De la 10 metri sunteți pisoi, hai aici!” » Faza care a declanșat totul

În prima repriză a meciului FCSB - Astra, fundalul sonor a fost acoperit în multe momente de injurii venite dinspre banca tehnică.
În prima repriză a meciului FCSB - Astra, fundalul sonor a fost acoperit în multe momente de injurii venite dinspre banca tehnică.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 20:59 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 08:36

În prima repriză a meciului FCSB - Astra, încheiat 3-0, fundalul sonor a fost acoperit în multe momente de injurii venite dinspre banca tehnică.

Înjurăturile grotești care s-au auzit în direct la TV sunt ale lui George Neagu, preparatorul fizic al Astrei. Membrul din staff-ul FCSB cu care are dialogul suburban nu a fost încă identificat.

AUDIO Moment scandalos la FCSB - Astra

Acesta l-a jignit inițial pe centralul partidei, Marcel Bîrsan: „E roșu, bă! Să-mi bag p*** în tine! Dacă nici ăsta nu e cartonaș roșu, atunci care e?!”. Apoi, a urmat o serie de injurii adresate unui oficial de-ai roș-albaștrilor, care probabil a reacționat la protestul grotesc al lui Neagu George.

„Am vorbit cu tine, ce p*** te bagi în seama?! Ai vrea să meargă mă-ta după mama, mâncă-mi-ai p***! Asta îți doresc, ca să vezi cum îi! Te bagi ca prostul! Nici nu am vorbit cu tine, du-te-n p*** mea! Sugi p***! Să vă f** în gură de parveniți! La 10 metri sunteți pisoi. Hai, tată, aici, să te văd!”, au fost cuvintele triviale care au acoperit minute bune ambianța de pe Arena Națională.

Totul a pornit de la un fault comis de Crețu asupra lui Budescu în minutul 9, cu cotul, pentru care fundașul dreapta de la FCSB nu a văzut nici cartonașul galben.

Scandal grotesc pe bancă la FCSB - Astra! Momente incredibile cu înjurături și amenințări: „Mâncă-mi-ai p***! De la 10 metri sunteți pisoi, hai aici!” » Faza care a declanșat totul
George Neagu, preparatorul fizic al Astrei

George Neagu și-a prezentat scuze pentru înjurăturile oribile 

După meci, preparatorul fizic care înainte de a lucra la Astra a fost la Dinamo, a vorbit despre incident, și-a prezentat scuzele, dar a susținut că a fost provocat de un oficial de la FCSB. 

„Îmi cer scuze pentru acest incident în care am fost implicat. Este o situație neplăcută. Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată. Nu am putut să trec cu vederea toate înjurăturile acelei persoane îmbrăcate cu o geacă pe care erau inscripționate însemnele FCSB. Este voie cu fani la meci? Cum este posibil ca cineva sa înjure încontinuu? A depășit limita și am ajuns și eu prea departe. Îmi cer scuze”, a spus George Neagu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Ce este de fapt competiția la care ar fi participat FCSB: „Atenție, Mihai Stoica, încă nu a început”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

Eugen Neagoe, după ce FCSB a scăpat de carantină: „E de felicitat dacă a driblat DSP-ul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
tororosso
tororosso  •  16 Ianuarie 2021, 12:58

Prostia este caracteristica unei persoane de a fi lipsite de inteligență, de a fi ignorant sau incult. Această caracteristică poate fi atribuită acțiunilor unui subiect , vorbelor acestora sau credințelor lui. Ce pretenții poți avea de la un individ cu un comportament sub mediocru care injurând crede că va fi auzit și lăudat . Uite că sa auzit atât pe teren cât și in toată țara .

422663335592396
Angela Ionescu  •  16 Ianuarie 2021, 11:41

Budescu ca mulți alți circari ai fotbalului încearcă să înduioșeze arbitrul , dar se face de râs în fața milioanelor de spectatori.

adrianciprian
adrianciprian  •  16 Ianuarie 2021, 10:19

Roșu acestui frustrat, galben pentru simulare la Budescu, galben la Răduț și penalty la Popescu. Arbitraj decent.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează