FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal în Centrul Vechi în această dimineață! Un stelist, acuzat că a bătut o femeie: "Era beat! A sărit și m-a lovit!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2015 15:42

Deși Steaua a remizat cu Petrolul, scor 0-0, Alexandru Tudorie a ieșit în Centrul Vechi și n-a ezitat să se distreze pînă dimineață.

Jucătorul a dat nas în nas cu fosta sa iubită, Ioana Danielescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu puțin timp și chiar dacă Tudorie și-a făcut o altă iubită, n-a uitat de cele întîmplate în fosta relație.

Conform SpyNews, Tudorie a avut intenția de a o brusca pe Ioana, gesturi pe care a ajuns să le facă și din cauza alcoolului.

Fosta sa iubită a vorbit pentru sursa citată și a explicat tot ce s-a întîmplat: ”Pe la 04.00 noaptea m-am întîlnit cu el, din întîmplare, în Centrul Vechi. Era beat. Eu eram cu cîteva prietene de-ale mele, el era cu actuala lui iubită.

Eu eram cu amicele mele. Din senin, a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile, iar apoi, și el, și ea, au sărit să mă bată.

Pe ea au reușit să o oprească amicii, dar el, fiind bărbat, nu a putut fi oprit. Întîi m-a împins, apoi m-a lovit și nu s-a mai oprit. Acum mă dor toate, piciorul, cotul, capul…

L-am reclamat la secția 10, iar acum mă duc la IML. Nu pot să las lucrurile așa, trebuie să plătească pentru ce mi-a făcut”, a zis tînăra pentru sursa citată.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (81)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2015, 06:25
Postat de andyandrei2015 pe 20 Octombrie 2015, 02:57

articol tendentios,nu cred o iota

nici nu trebuie sa crezi. e de ajuns *** cumsecade.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Octombrie 2015, 02:57

articol tendentios,nu cred o iota

robert1205
robert1205  •  19 Octombrie 2015, 22:48

Asta mai lipsea de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează