FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Scandal înainte de Dinamo - Rapid » Jandarmeria: „Au agresat două persoane și am intervenit”

Captură ProSport
Captură ProSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 22:00 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:00

Derby-ul Dinamo - Rapid nu a fost lipsit de incidente.

Conform unui comunicat emis de Jandarmerie, câțiva fani ai lui Dinamo au creat probleme cu o oră înainte de startul partidei. Aceștia au agresat două persoane care voiau să intre la meci. Autoritățile informează că unul dintre agresori a fost dus la secție.

„În legătură cu incidentul de la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și Rapid București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: În jurul orei 19:30, pe șoseaua Ștefan cel Mare, mai mulți suporteri ai echipei gazdă au agresat două persoane, bărbat și femeie, ce intenționau să asiste la meci. 

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind identificat unul dintre agresori, care a fost condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor făpturitorilor implicați în altercație”, a comunicat Jandarmeria.

2.151 de faniau asistat la meci

2015e anul când s-a jucat derby-ul anterior Dinamo - Rapid, pe 11 aprilie. S-a încheiat 2-0 pentru „câini”, goluri Cmovs (ag.) și Gavrilă

Dinamo - Rapid, ultimul meci cu spectatori în Liga 1

Derby-ul Dinamo - Rapid este ultimul meci de Liga 1 disputat cu spectatori. Începând de luni, 25 octombrie, porțile stadioanelor vor fi din nou închise, din cauza situației epidemiologice din România.

Bilanțul tragic pe care valul 4 al pandemiei de coronavirus l-a adus pe teritoriul României a condus la o serie de restricții aspre. Comitetul Național pentru Situații de Urgențe a decis ca timp de o lună accesul spectatorilor să fie interzis la evenimentele sportive, chiar și pentru persoanele vaccinate.

Spectatorii ar putea reveni pe stadioane, cel mai devreme, la finalul lunii noiembrie, când este programată etapa cu numărul 17 din Liga 1. Asta se va întâmpla dacă situația sanitară se va îmbunătăți.

Runda programează două derby-uri tari: CS Universitatea Craiova - FCSB și Dinamo - FCU Craiova.

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează