FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Scandal la Astra! Oficialii clubului s-au luat de Enache: "Lasă declarațiile de dragoste la adresa Stelei" » Răspuns ferm al mijlocașului

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 16:35

Gabi Enache încearcă să-i forțeze mîna conducerii Astrei Giugiu să-l lase la Steaua. Petre Buduru a recunoscut că a purtat o discuție cu fotbalistul dorit de Gigi Becali în care i-a cerut să renunțe la declarațiile frumoase la adresa Stelei.

"Am avut o discuţie civilizată cu Gabi Enache. El ne-a transmis că vrea să plece la Steaua. Pe un ton foarte calm noi i-am transmis să înceteze cu declaraţiile publice, de dragoste, la adresa Stelei că nu îi fac bine atît timp cît el este sub contract cu Astra.

Acum o să plece la echipa naţională şi l-am anunţat că vom încerca să dăm Ioan Niculae pentrua  clarifica pentru totdeauna situaţia sa", a zis Petre Buduru la Fanatik. 

Reacția lui Gabriel Enache nu a întîrziat să apară: "Eu nu știu nimic de această decizie, nu am fost anunțat de către conducere. Eu mă pregătesc să mă duc la națională. Nu au fost declarații de dragoste la adresa Stelei, am spus doar că vreau să mă duc.

E normal să o fac, e cel mai profesionist club din Liga 1", a declarat jucătorul formației giurgiuvene. 

Playtech: Andreea Mantea, BĂTUTĂ de Cristi Mitrea. Ce s-a întâmplat între ei


Comentarii (60)
danyun
danyun  •  25 Ianuarie 2016, 03:39

Ce muriti de ciuda!Toti vor la Steaua!Marica a ales bine!

ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2016, 03:34

E normal să o fac, e cel mai profesionist club din Liga 1" ... Lăsați-l să meargă ... *** ăsta e din categoria Claudiu Răducanu , Luțu sau *** Tănase ... Mai proști ca ăștia greu găsești ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  24 Ianuarie 2016, 20:33

enache e *** daca ar avea calitate ar juca la un club in strainatate si nu la clona ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează