FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal la Dinamo » Un jucător l-a enervat pe Andone! Antrenorul îl va pedepsi drastic: "Vom lua măsuri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 13:37

Dinamo s-a reunit ieri,  dar atacantul Harlem Gnohere a lipsit nemotivat. Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre absența francezului și a spus că acesta va fi pedepsit.

"Pe 9 iunie am avut reuniunea, dar Gnohere nu a venit. Nu știe nimeni nimic despre el. Nu ne răspunde la telefon. Este o situația ciudată.

Trebuie să luăm anumite măsuri. Există un regulament de ordine interioară și îl vom pune în aplicare. Am vorbit cu domnul Negoiță și este de acord", a spus Andone la DolceSport.

DINAMOVIŞTII PREZENŢI LA VIZITA MEDICALĂ

Portari: Muţiu, I. Popescu
Fundaşi: Hanca, Corbu, A. Marc, Nedelcearu, Dudea, Vl. Georgescu, Vl. Olteanu,  M. Popescu, Dudea, Vl. Georgescu,
Mijlocaşi: P. Anton, D. Rotariu, V. Lazăr, P. Petre, Gavrilă, I. Şerban, V. Costache, Târcoveanu, L. Manole
Jucători învoiţi: St. Filip (la naţionala României), Mevlja (la naţionala Sloveniei), Palici, Essombe (vacanţă prelungită), R. Moldoveanu (accidentat, în recuperare)
Contracte expirate: Cerniauskas, Bicfalvi
Absent nemotivat: Gnohere

18 goluri a marcat Gnohere pentru Dinamo, în 41 de meciuri

Și-a exprimat nemulțumirea

În urmă cu mai multe zile, Gnohere a vorbit în presa din Franța și a spus că este nemulțumit de faptul că cei de la Dinamo nu l-au lăsat să se transfere.

"Am primit niște oferte din Qatar, Arabia Saudită și China cu un salariu de 10 ori mai mare. Dar clubul le-a refuzat. Se cere un milion de euro pe mine, deși am venit gratis", a declarat Gnohere.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  11 Iunie 2016, 23:01

Nea ALONE? BAAA ALOOOOO? Unde-s Trasferurile ? ALooo BAAAAA? asta e marele nea ALONE sub diviza "tre sa dam un gol mai mult decat adversarul" : intelegere cu nea co i t z e " le spunem la pacalicii aia ca transferam pe cine vor ei pe ala El hammed sau care vor ei , ca il vrem si pe Radut , poate si Pe hora si se linistesc pana dupa campionatul european ca or sa se uite la meciuri ... si dupaia le zicem ca ori jucatorul a avut pretentii exagerate ori ca nu l-a lasat cublul .. si ii prostim pe fraieri .. jucam cu tineret sperante poate vindem si noi ceva sa fac si eu profit" acuma e clar Gnohere nu o sa mai joace aici , chiar daca il conving sa ramana nu o sa mai aiba acelasi randament ..deci adio atacant ... Daca la anul Prindem playoff mare minune .. fortza Nea Alone cu nea C_o_ i_ t _z e

montgomerry
montgomerry  •  11 Iunie 2016, 19:22

Scandalul,unde e scandalul? Vai de mama voastra.

zidane92
zidane92  •  11 Iunie 2016, 18:56
Postat de randoom_._ pe 11 Iunie 2016, 18:01

adevarul este ca voua va place doar banul. pentru un pepsi v-ati vinde si familia. si asta nu o spun eu ci chiar dinamopvistii. tot pch-ul este vandut. si pe timpul lui borcea,pch-ul era platit si faceati deplasarile pe banii lui borcea. iar suporterii dinamopvisti de buna credinta erau umiliti non stop. asa ca si acuma,tot pch-ul este vandut lui negoitza. multi *** aka dinamopvisti,spuneau ca,negoitza nu are bani pentru jucatori,cum sa aiba bani sa dea liderilor pch? pai simplu,le da maxim 100 de mii de euro pe an celor din pch si din sponsorizari(vezi orange pe pieptul coregrafiei cu ekeng) ia cel putin 2 milioane. lideri pch strang cate 5 lei pentru coregrafii si baga banii in buzunar. oricum nu ar avea nevoie de aia 5 lei pentru coregrafie. asa ca idee,peluza sud dinamop,pare cinstita,mai ales ca mai mult de niste banner de 2 lei nu au afista niciodata nimica. deci cam ala este nivelul vostru adevarat in coregrafii(aia numai coregrafie nu poate fi numita).

Eu vreau ca Dinamo sa redevina ce a fost, sa ia titluri si cupe! Jocurile din galerie nu ma privesc, sa faca ce vor ,nu ma intereseaza!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează