FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scapa ieftin?

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

Agresorul portarului lui Charleroi va fi interzis pe stadioane, dar poate ramine numai cu o amenda. Lui Alex stefanescu, suporterul stelist care a incercat sa-l loveasca pe portarul lui Charleroi, Bertrand Laquiet, i-a fost intocmit dosar penal imediat dupa meci si a fost amendat cu 1.700 de lei. A intrat in baza de date a Jandarmeriei si accesul pe stadion ii va fi interzis. In rest, el poate ramine doar cu o amenda. De ce? Pentru ca nu a existat o lovitura propriu-zisa, iar legea este permisiva. "Daca nu a lovit, poate scapa ieftin, nu exista incadrare juridica. Cel mult, el ar putea fi incadrat la ultraj contra bunurilor moravuri si sa ia o amenda", a spus un oficial al Politiei.

"Jandarmeria va decide daca dosarul va fi inaintat catre Politie in zilele urmatoare. Deoarece incidentul s-a petrecut in stadion, este competenta Jandarmeriei. Ei decid daca ne vor sesiza", a spus purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

" Tweety" are voie pe stadioane!
In aprilie, Catalin Iordan (foto), alias "Tweety", de 23 de ani, l-a lovit cu un lant peste picioare pe cameramanul TVR, Robert Cristea. Judecatoria sectorului 6 a ridicat pe 11 mai interdictia lui Iordan de a parasi Bucurestiul si de a intra pe stadioane. Dosarul este acum la Parchetul de pe linga Judecatoria sectorului 6, iar "Tweety" este judecat in libertate pentru infractiunea de lovire. El mai este anchetat si in alte doua dosare: folosirea de amestecuri pirotehnice pe stadioane si pentru ca a mintit in privinta identitatii sale, la un meci disputat in 2005 de Steaua la Alba-Iulia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează