FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scarlatache e soluţia de sacrificiu a dinamoviştilor » În tur a jucat fundaş dreapta şi central, acum joacă stînga

Scarlatache(stînga) este în momentul de faţă cea mai bună variantă pentru postul de fundaş stînga
Scarlatache(stînga) este în momentul de faţă cea mai bună variantă pentru postul de fundaş stînga

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 11:51

Adrian Scarlatache este jucătorul-plombă din lotul lui Liviu Ciobotariu. De meserie fundaş central, Scarlatache a fost folosit deseori ca fundaş drepta, iar acum, în lipsă de soluţii, antrenorul "cîinilor" îl titularizează pe "Puyol" în banda stîngă

Scarlatache a petrecut o scurtă perioadă la Khazar Lankaran, sub comanda lui Mircea Rednic. Azerbaijenii l-au poreclit pe fundaş "Puyol" pentru siguranţa arătată în defensivă, dar şi pentru abilitate acestuia de a juca în orice poziţie a apărării.

Deşi e considerat sub Luchin, Moţi sau Grigore, polivalenţa i-a dat ocazia lui Scarlatache să prindă primul "11" al lui Dinamo în tur de 7 ori, 3 meciuri ca fundaş central şi 4 ca fundaş dreapta.

În amicalele din Antalya, Ciobotariu i-a dat în grijă lui Scarlatache postul de fundaş stînga, iar "Puyol" spune că nu mai ştie nici el care este poziţia de bază în care joacă: "Încerc să mă adaptez, nici eu nu mai ştiu unde joc, stînga, dreapta, centru".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  11 Februarie 2012, 21:23

bravo Scarla, eu unu te-as pune inchizator!

calinescu_
calinescu_  •  11 Februarie 2012, 19:51
Postat de romarian pe 11 Februarie 2012, 13:58

CEA MAI BUNA LINIE DE FUND A LUI DINAMO ESTE CU LUCHIN FUNDAS CENTRAL. LUCHIN FUNDAS DREAPTA ESTE O MARE PIERDERE PENTRU ECHIPA, SE VEDE CLAR CA JOACA DE NOTA 10 IN CENTRU APARARII. DACA TOT TREBUIE SA JOACE MOTI JUCATI CU EL ORICE, MIJLOCAS LA INCHIDERE SAU CU GRIGORE. VETI VEDEA CA ESTE MULT MAI BINE. M-AM SATURAT DE GAFELE LUI MOTI IN APARARE. DEGEABA FACI UN MECI SENZATIONAL DACA URMATOARELE PACALESTI FOTBALUL!!!!!!!!!

IMI PARE RAU SA-TI SPUN INSA NU PREA INTELEGI FOTBALUL ...... APARAREA LUI DINAMO FARA MOTI E SWEITZER ....! SIGUR CA ATUNCI CIND II DAI UN FUNDAS DREAPTA CA MOLINERO SAU CELALAT SPANIOL PE CARE SINCER L-AM UITAT SI MOTI TREBUIE SA ACOPERE TOT TERENUL SIGUR VA GRESI .... VA GRESI SI CEL MAI BUN FUNDAS CENTRAL DIN LUME ....... UITA-TE TE ROG LA PRIMA REPRIZA CU BULGARII SI VEZI CA LUCHIN A FOST SPECTATOR DE VREO 3-4 ORI , INCLUSIV LA GOL .... LUCHIN E MULT SUB SCARLATACHE .....

achmeed
achmeed  •  11 Februarie 2012, 19:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

te-am votat la mesajul precedent....la acesta, in schimb...ti-as lua doua daca se putea....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează