FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICI

Schimb de replici acide între steliști și dinamoviști: "Vom fi de nebătut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 13:05

Duelurile dintre Steaua și Dinamo au fost întotdeauna aprinse și deschise oricărui rezultat, însă ultima înfrîngere a roș-albaștrilor în fața "cîinilor", scor 1-3, i-a făcut pe băieții lui Reghecampf să declare război trupei lui Rednic.

Ambele tabere așteaptă următoarea întîlnire directă, însă trebuie reamintit faptul că cele două formații se pot întîlni de cinci ori anul acesta: de două ori în play-off, de două ori în semifinalele Cupei României și o dată în finala Cupei Ligii, dacă ambele formații vor trece de semifinalele competiției.

"Eu sper să ne luam revanșa față de ei. Eu cred că o să ne luăm revanșa, pentru că avem o echipă valoroasă. Cu o pregătire foarte bună la iarnă cred că vom fi de nebătut", a declarat Papp pentru Dolcesport.

"Și noi ne dorim același lucru. Noi ne-am fi dorit să ne întîlnim cu ei în finală, pentru că e mai frumos o finală Steaua- Dinamo. Dar dacă vor ei mai devreme nu e nici o problema, sîntem deschiși", a completat dinamovistul Bogdan Gavrilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1025459110829589
Alin Beniamin Rafa  •  04 Ianuarie 2016, 23:01

De ce îi pupați în posterior pe ăstea de la fcsp? Va plătește Becali? Pai ei nu știu pe ce lume trăiesc sau cum ii cheamă! *** Forza Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

463361297173053
Dumitru Simion  •  04 Ianuarie 2016, 12:29

Se spune ca domnul Gigi Becali, l-a rugat acum de sarbatori pe Domnul nostru Iisus Cristos, sa vina atacant la fcsb, si astfel echipa va fi una imbatabila !! - ,, Vin la voi , ca atacant cu o conditie : Sa mergeti si voi cu mine de Sfintele Pasti !!! " a raspuns Domnul !

reddogsv
reddogsv  •  02 Ianuarie 2016, 12:19
Postat de jony1973 pe 02 Ianuarie 2016, 08:48

Strategia lui Reghe este simpla: preparatorul fizic german sa administreze la inceputul meciurilor si la pauza doza de "energizante" pentru a putea sustine un ritm ridicat de alergare pentru toti jucatorii stelisti in vederea participarii tuturor la un presing avansat in terenul advers, in speranta ca jucatorii echipei pe care o intalnesc vor gresii si Steaua va inscrie repede. Practic primele 15 minute din ambele reprize sunt periculoase la meciurile cu Steaua cand jucatorii alearga ca niste drogati sub impulsul "energizantelor". Echipele adverse nu trebuie sa riste inutil in aceste perioade ale meciurilor, sa dribleze sau sa incerce pase complicate in propriul teren, pentru a nu pune Steaua pe contraatac. Pentru ca fotbal au mult de invatat si fara aceasta alergatura ar fi practic echipa lui Radoi, insa "energizantele" fac diferenta intre cele doua perioade.

La 5 min. dupa revenirea lui Regheblat se simtea o pregatire fizica de exceptie. Nu mai spun dupa 1 h sau la primul meci. Cred ca numai credinta nestavilita a lui Gheorghe din Pipera e explicatia acestor minuni ! Daca Negoita e penticostal....nu merge treaba atat de bine

Vezi toate comentariile (12)
Comentează