FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Schimb dur de replici între Șumudică și MM: "El s-a îmbrăcat în dungi și a fost tâmplar" / "Prea prost. Prea de la țară"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 23:01

Marius Șumudică i-a răspuns lui Mihai Stoica după ce directorul sportiv al Stelei l-a ironizat printr-o declarație la o conferință de presă (DETALII).

"Mă simt puternic. Orice război îl voi duce până la capăt. Venind spre stadion, am văzut declarația domnului Mihai Stoica. Eu indiferent cum m-aș îmbrăca pe întuneric, niciodată nu m-am îmbrăcat în dungi. Dânsul în ultima vreme a avut niște tricouri în dungi și a fost tâmplar. Ferească Dumnezeu! Ăsta-i răspunsul meu pentru domnul... sau doamna. Am văzut că unii îi zic Mimi, alții Mița.

Chiar dacă sunt mai plinuț, am o nevastă frumoasă, doi copii. N-am nimic în dungi și sper să n-am până la sfârșitul meu în fotbal", a spus Șumudică la conferința de presă.

La câteva minute după declarația lui Șumudică de la conferința de presă, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul său de Facebook, ca răspuns la cele spuse de antrenorul Astrei.

"N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul adițional Istrate care n-a văzut faultul asupra lui Popa la Pandurii- Steaua)...în rest toate bune.
P.S. Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreține o polemică interesantă. M-am înșelat. Prea prost. Prea de la țară", a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

"Tu te-ai născut antipatic. Tu faci glume de fizic, de cum se îmbracă unii, nu te uiți în oglindă, te îmbraci pe întuneric?" Mihai Stoica (declarația care a stârnit scandalul)

"Dacă eu voi fi suspendat pentru anumite gesturi, atunci să fie și Stanciu suspendat. Cu Reghe n-am nicio problemă. Ei să-mi lase jucătorii în pace că ne sunau să ne transfere jucătorii, dar n-au luat decât unul pe care l-am lăsat eu"
Marius Șumudică

 

N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul aditional Istrate...

Posted by Meme Stoica on 9 Aprilie 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (123)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2016, 23:28
Postat de balauru48 pe 10 Aprilie 2016, 13:42

Andy, cocalarule, ***, încerci să-i bati la prostie pe randoom, khal sau valahul? Este dificil, dar văzând cât de insistent si ambițios ești, s-ar putea să reușești. Bafta manelistul! :))

ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea !

811730288915362
Constantin Luca  •  10 Aprilie 2016, 17:28

e greu de crescut un om,trebuie sa ai 7 ani de-acasa,sa mai faci cativa zeci de ani de scoala cu posibilitatea sa nu te poti numi OM.un bou creste ln 2 ani si pricepe care-i haisa,care-i ceala,cunosc un individ cu niste obsesii care nu-i le poate scoate nimeni din capul ala mic(compenseaza cu burta,mananca prea mult la cantina)daca bate fcsb e steaua,daca pierde e fcsb, steaua nu exista.FCSB=FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI,sa priceapa si acest individ si ceilalti de teapa lui.daca ar fi purtator de cap ar pricepe ca e suficient o maciuca la o caruta de oale,dar asta are un an jumatate de cand o tine lntruna cu fcsb,ma plictisit pe mine si 80% din iubitorii de fotbal,pacat de parintii lui.acest individ facea vorbire de tricouri ln dungi,poate nu stie patronul lui poarta la ora actuala,petre buduru daca la vazut vreodata a purtat si el.li vrea pe altii suspendati,lnsa el va vi suspendat ln vacanta...

579655282210933
Stefan Constantin  •  10 Aprilie 2016, 14:55

sumi jucati si voi dupa fcsb ca sa fie si pentru cateva ore pe primul loc ca altfel nu au nici o sansa sa priveasca de sus

Vezi toate comentariile (123)
Comentează
Close