FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Schimbări masive în primul "11" al lui Dinamo pentru meciul cu Gaz Metan » Cum arată echipa probabilă a lui Miriuță + Ce se întâmplă cu petrecăreții din lot

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 13:43

Dinamo are nevoie disperată de victorie în această seară, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, pentru a rămâne în cărțile calificării în play-off.

Tehnicianul Vasile Miriuță are trei absențe importante pentru duelul de la Mediaș: Nemec și Filip sunt suspendați, în timp ce Valentin Costache e accidentat și e out din circuit până la finalul anului. 

Astfel, Miriuță se va vedea nevoit să improvizeze, urmând să utilizeze jucători care au evoluat puțin în ultima perioadă. Argentinianul Oliva va juca în banda stângă, în timp ce Rivaldinho și Bokila, uitați pe bancă la ultimele meciuri, vor începe ambii ca titulari. 

Cel mai probabil, din primul "11" va dispărea și spaniolul Romera, care a avut evoluții extrem de modeste în ultima perioadă. Locul acestuia urmează să fie luat de Laurențiu Corbu, fundașul revenit după accidentare care a intrat bine în meciul din Cupă cu Aerostar.

Joacă și scandalagiii?  

După izbucnirea scandalului de la Piatra Neamț, unde cinci dinamoviști au petrecut înaintea meciului din Cupă cu Aerostar, Vasile Miriuță a avut discursuri contrastante în privința acestora. Inițial, antrenorul "câinilor" i-a pus la zid și i-a amenințat cu excluderea, apoi acesta a revenit la sentimente mai bune. 

Ionuț Nedelcearu și Sergiu Hanca vor fi, mai mult ca sigur, în primul '11", în timp ce Dudea nu a prins lotul. Filip și Costaache, ceilalți doi petrecăreți, nu sunt în lot. Primul e suspendat, al doilea accidentat. 

Echipa probabilă a lui Dinamo: Penedo - Corbu, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - Anton, Nascimento - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Bokila
Rezerve: Brănescu, Nica, Mahlangu, I. Șerban, R. Grigore, Romera

Vezi și: Vestea pe care dinamoviștii nu voiau s-o audă » Cine arbitrează meciul vital cu Gaz Metan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10203358445722434
Laurentiu Ion  •  05 Noiembrie 2017, 00:21
Postat de chronic pe 04 Noiembrie 2017, 18:22

nu exista pedeapsa mai mare pt betivi, decat sa fie titulari si sa iasa batuti de ultima clasata

A batut cu 3-0 Dinamo. Noroc ca le vezi bine. Mai zi-ne.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  05 Noiembrie 2017, 00:18

Deci voi ziceti de Costache ca e out pana la sfarsitul anului, iar Miriuta zice ca va juca cu CFR peste 2 saptamani. De unde va luati stirile? Si angajarile pe ce criteriu le faceti? Sa fie cat mai *** noul angajat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 19:09

Nu-mi dau seama ce se intampla cu Nascimento. Nici la CFR nici la Dinamo nu are o pozitie mai avansata. Este un talent deosebit si e folosit in spate. Poate dribla o echipa intreaga.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează