FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA A XIX-A

Scorul la Pandurii-Oţelul a fost decis la masa verde, 0-3! Gorjenii au un nou termen pînă marţi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 17:47

UPDATE 17:30 » Chiar dacă la un moment dat Dumitru Dragomir a spus că în astfel de situaţii echipele au de suferit doar la meciurile pe care le organizează pe teren propriu, Pandurii nu va fi programată nici etapa următoare dacă nu plăteşte. "Echipa Pandurii Tg Jiu are termen pînă marţi seară să facă dovada achitării banilor datoraţi. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, atunci echipa va pierde şi meciul cu Dinamo tot cu 3-0", a precizat unul dintre oficialii de la LPF.

UPDATE
14:30 » A fost postat pe site-ul LPF următorul mesaj, semnat de Vali Alexandru şi Mircea Cezar Ionescu: "Conform adresei nr. 2307/09.02.2011 vă informă că s-a aplicat sancţiunea neprogramării echipei Pandurii la jocurile oficiale şi interzicerea transferurilor în calitate de club cesionar".

»CITEŞTE AICI REACŢIA ANTRENORULUI CELOR DE LA PANDURII TG JIU!

»CITEŞTE AICI REACŢIA LUI MARIUS STAN, PREŞEDINTELE OŢELULUI GALAŢI!

UPDATE 14:25 » Jucătorii Oţelului au fost informaţi să se întoarcă la Galaţi, întrucît nu se va mai juca meciul de vineri cu Pandurii! Cei de la LPF întocmesc comunicatul pe care să-l remită cluburilor, partida fiind anulată în acest moment.

"Termenul în care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii către terţi, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni, şi-au rezolvat problemele şi vor juca în etapa a XIX-a", au precizat surse din cadrul LPF, pentru Mediafax.

UPDATE 14:00 » În acest moment, discuţiile sînt în toi între şefii celor de la Pandurii şi Dinamo vizavi de plata celor 400.000 de euro în contul datoriei transferului lui Ilie Iordache. Au apărut zvonuri cum că LPF va decide să nu se joace meciul de la Severin, de vineri după-amiază, dintre Pandurii şi Oţelul, întrucît gorjenii n-au de unde să plătească datoria, iar "cîinii" sînt neclintiţi din decizia de a încasa măcar jumătate din sumă!

Gălăţenii sînt blocaţi la Piteşti
Echipa lui Dorinel Munteanu a plecat deja spre Drobeta Turnu Severin, acum tocmai servesc prînzul la un restaurant din Piteşti. "Ni s-a spus să ne întoarcem că nu se va juca meciul!", au spus cîţiva fotbalişti, dar preşedintele grupării, Marius Stan, aşteaptă o replică oficială de la Ligă. "Pînă acum sînt doar zvonuri, nu credem în ele. Pînă nu primim vreo hîrtie oficială, nu facem nici un demers. Aşteptăm! E o situaţie ciudată, băieţii sînt pe drum, blocaţi la Piteşti", a comentat Stan în urmă cu cîteva momente.

Grig nu ştie dacă mai pleacă la drum
Antrenorul Petre Grigoraş a încercat, la rîndul său, să dea de şefii lui pentru a afla detalii dacă se mai joacă sau nu meciul. "Eu mă pregătesc de antrenamentul de la ora 14:30, după aceea, teoretic, ar trebui să plec spre Severin, unde se joacă partida. Nu ştiu, momentan, ce voi face după pregătiri. Ar fi urît să nu se joace, să pierdem în afara gazonului, ne-am pregătit atît în iarnă şi nu am putea să ne facem meseria", a punctat Grig.

 

UPDATE 11:48 » Oficialii LPF au confirmat în urmă cu cîteva minute faptul că astăzi este ultima zi de transferuri în Liga 1 Bergenbier. "E o dată fixă, nu mai funcţionează «cu 48 de ore înainte de primul meci al sezonului». Pînă diseară se fac ultimele retuşuri. Perioada de mercato a fost între 26 ianuarie 2011 - 23 februarie 2011, după asta se mai fac mutări la vară. Nu intră în această categorie jucătorii care au cazuri pe rol, spre desfăşurare", a declarat unul dintre oamenii de conducere ai Ligii. Astfel, Bărboianu, Iliev sau Găman pot fi înregistraţi de orice club şi pot evolua fără probleme şi de mîine încolo, întrucît au fost declaraţi liberi de contract, dar situaţia lor totală nu a fost rezolvată, întrucît U Craiova, clubul de care au aparţinut, va face recurs.

UPDATE 10:45 » Rapid şi-a achitat aseară datoriile către FC Braşov, dar şi către foştii jucători din Giuleşti faţă de care clubul era restant. Oficialii din Grant au dovedit la LPF că au plătit creanţele către formaţia de sub Tîmpa, Ricardo Fernandes, Săpunaru şi Stancu, în total puţin peste 400.000 de euro. Azi trebuie să demonstreze şi la FRF că s-au achitat datoriile către Varga şi Tibi Bălan, aproximativ 50.000 de euro.

Zi plină înainte de startul returului în Liga 1! Echipe de top ale campionatului încearcă să-şi rezolve toate problemele pentru a evolua liniştite în cea de-a doua parte a Ligii 1.

Rapidul riscă să piardă meciul cu Unirea Urziceni, dacă nu-şi achită datoriile faţă de jucători, în timp ce Dinamo aşteaptă banii pe Iordache.

Dinamo vrea de urgenţă 400.000 de euro de la Pandurii sau cedarea stoperului Vlad Chiricheş, altfel gorjenii nu vor fi programaţi în prima rundă. Pînă la finalul acestei zile oltenii sînt obligaţi fie să achite aproape 400.000 de euro restanţi în contul tranzacţiei, ceea ce ar prefera roş-albii, fie să-l cedeze pe stoperul de 21 de ani, Vlad Chiricheş, în contul a 200.000 de euro, iar restul de bani să fie plătiţi la o dată ulterioară. Aseară, dinamoviştii s-au înţeles cu Ştefan Bărboianu, al cărui contract trebuie să-l înregistreze la LPF azi, în ultima zi de mercato.

Rapidul este obligată să achite o restanţă de 50.000 de euro către fostul jucător al Sportului, Dacian Varga. În cazul în care giuleştenii nu transferă banii în contul mijlocaşului lui Kuban Kransnodar, echipa condusă de Marius Şumudică ar putea pierde primele trei puncte puse în joc cu Unirea Urziceni. Rapidul însumează datorii de circa 400.000 de euro, dintre care 250.000 către FC Braşov şi 60.000 către jucătorul Ionuţ Stancu.

În mijlocul furtunii din ultimele săptămîni, Universitatea Craiova este nevoită să facă faţă unei noi probleme. Echipa condusă de Nicolò Napoli trebuie să plătească 200.000 de euro, datorii către jucători şi echipa Gloria Bistriţa. Finanţatorul Universităţii susţine însă că datoria către formaţia lui Jean Pădureanu nu trebuie plătită, pentru că acest caz este încă discutat de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
1977cristian
1977cristian  •  23 Februarie 2011, 23:44
Postat de mmstoica1978 pe 23 Februarie 2011, 18:10

este un blat ordinar

HAI OTELUL HAI OTELUL OLE OLE OLE CAMPIONII

1977cristian
1977cristian  •  23 Februarie 2011, 23:42

HAI OTELUL OLE OLE OLE ,HAI OTELUL OLE OLE OLE CAMPIONII

romeo75
romeo75  •  23 Februarie 2011, 22:28

NUMAI IN ROMANIA SE POATE ASA INTAMPLA.INTREBARE: CAND O SA DISPARA HOTIILE DE LA NOI?SUNTEM DE RASUL EUROPEI CE SE INTAMPLA LA NOI CU FOPOTBALUL ROMANESC.SE PUTEA IN CEL MAI RAU CAZ AMANA ETAPA DAR NU MECIUL CU PANDURII.AICI SE VEDE CE RELATII ARE DOMNUL PRESEDINTE STAN.SI CUM FEDERATIA SI LIGA JOACA MECIURILE DIN LIGA I.VA MULTUMIM FRUMOS DOMNII CONDUCATORI AI FOOTBALULUI ROMANESC...TINETI TOT ASA...

Vezi toate comentariile (67)
Comentează